Takmičari ušli na Farmu

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 19 Mar 2013

Nakon što je dan pre početka rijaliti šoua objavljena lista učesnika, i oni proveli noć u karantinu, došao je trenutak i za start čuvene “Farme”. Posle nešto više od dve godine počela je peta po redu “Farma” a u kuću u Lisovićima ušlo je 24 takmičara.

sandra

Prvih dvoje farmera koji su “probili led”, jesu učesnici jednog rijalitijaDuško i Radojka Bogdanović. Posle njih, ušlo je i sledećih dvoje farmera. Pevač Andrija Markovićkaže da ne ulazi da bi pobedo već da se predstavi ljudima u najlepšem mogućem smislu a nedostajaće mu porodica i muzika. Daria Stanojević očekuje da će biti haos! Ništa nije radila na farmi ali želi da nauči da čuva životinje i obrađuje zemlju, kakvi god već zadaci bili.

Petom takmičaru na farmi će najviše nedostajati sin a u pitanju jeMian Tarot. Nikad nije radio na selu a došao je iz tri razloga – jer je hteo da vidi kako je, zatim da se pojavi jedan vidovnjak u rijaliti šou, a treći jer je žena želela da ga odvoji od Tvitera. Vesna Rivas je naredni takmičar a ona kaže da je planirala da se jednom u budućnosti zamonaši, a dodaje da nikada nije ništa muzla samo ovce kad je bila mala. Ne ulazi da pobedi ali bi volela da ostane do kraja. Sledeći takmičar je Nazif Gljiva, kompozitor a najveći uspeh mu je pesma “Neću, neću dijamante”. Osma jeZorica Marković, pevačica koju smo već gledali u rijalitiju, a kako kaže od nje gledaoci mogu da očekuju svašta.

Deveti učesnik dolazi iz Crne Gore a u pitanju je pevač Danijel Alibabić. Nije se nikad bavio poljoprivredom a njegova pobeda biće tek kada izađe iz farme, kada će ga ljudi prepoznati gde god da se pojavi. Sandra Valterović nije nikada bila na farmi a nije otkrila šta možemo od nje da očekujemo jer je nepredvidiva, ali biće svega i svačega jer ova pevačica ne podnosi autoritet. Jedanaesti takmičar je Zoran Jagodić, pevač i muzičar poznatiji pod nadimkom Rule. Mana mu je što previše veruje ljudima a već je bio na “Farmi” ali samo da zapeva učesnicima. Jovana Nikolić je lice TV Pinka, dolazi iz Niša a radi u bioskopu. Očekujte od nje neočekivano a ulazi na “Farmu” sa lentom i to da bi pobedila.

Glumica i pevačica koju ste mogli da gledate u “Kursadžijama” i “Selo gori a baba se češlja” Tijana Macura, poznatija kao Petrujka, je trinaesti učesnik rijalitija a nedostajaće joj dvogodišnja ćerka.Nenad Aleksić poznatiji kao Sha je sledeći učesnik a svoju karijeru počeo je još kao tinejdžer. Najviše će mu nedostajati televizor i njegov brat a očekuje ludnicu. Ne vidi sebe kao pobednika ali bi voleo da pobedi. Posle njih predstavljen je Filip Panajotović, maneken, koji voli da se provodi a teško će mu pasti to što ima mnogo učesnika jer je teško naći zajednički jezik sa svima njima. Saška Karan je naredni takmičar, pevačica koja smatra da je nepredvidiva a ne plaši se farmerskih poslova.

Sedamnaesti takmičar je bivši učesnik “Prvog glasa Srvije” Filip Mitrović. Sada je postao jedan od pevača “Granda” a radio je u štali dosta puta i ne užasava se ničega. Ne razmišlja o pobedi ali ako se dogodi, super. Glumica Gordana Bjelica najviše se plaši ljudskog zla ali ima pobednički duh. Volela bi da pobedi neko ko je pravi predstavnik svog naroda, neko ko je pre svega čovek. Profesionalni sportista i žena koja se godinama bavila bodi-fitnesom Ljuba Pantović Subotić je naredni takmičar. Ne zna šta očekuje na farmi, može da jede i ne jede, a ono što možemo da očekujemo od nje zavisi od ostalih učesnika. Era Ojdanić kaže da je najveći šok doživeo kada je uhvaćen u krevetu sa ljubavnicom a on je upravo dvadeseti učesnik “Farme”. Sve zna da radi na farmi i spreman je da nauči druge tim poslovima. Najviše će mu nedostajati seks.

Goca Božinovska je 21. takmičar a došla je u šou da bi dokazala svojoj deci da može sve da izdrži i podseti se starih dana. Pevačica kaže da nema dlake na jeziku, da je dobra kuvarica, može da bude i zidar i moler i da kopa i ore, čupa travu… Miki Mećava je sledeći učesnik i za sebe kaže da je prek, smatra da će se navići brzo na život na farmi. Nisu mu strani poljoprivredni radovi i ne ulazi da bi pobedio već zbog marketinga, i zato što voli selo i prirodu. Ekrem Jevrić iako je već bio na prethodnoj “Farmi”, ulazi u rijaliti po drugi put. Kaže da mu je pobeda izbegla za dlaku a sada će se potruditi da bude 80 posto bolji. Stoku je kao mali čuvao, nije mu strano mučenje u radu i poslovima a najviše će mu nedostajati Igbala, njegova žena. Stanija Dobrojević iskrena je i temperamentna a došla je na “Farmu” kako bi videla kako će se snaći u seoskom životu. Ne poznaje nikoga od učesnika i više se plaši ljudske zlobe.

Reklame

Ostavite komentar