Trač ili istina: Severina i Milan ponovo zajedno

Izvor: telegraf.rs
Postavljeno 02 Mar 2013

Predsednik Fonda “B92″ Veran Matić uručio je orden Aleksandru, sinu Milana Popovića iSeverine Vučković, kao bebi heroju i inspiraciji za učešće u akciji “Bitka za bebe”. Nakon što su zajedno proveli Dan zaljubljenih, ovo je bila još jedna prilika za još jedno porodično okupljanje hrvatske pevačice, njenog bivšeg verenika i njihovog jednogodišnjeg sina.

 Milan-i-Severina-sa-sinom

Aleksandar je beba-heroj i inspiracija Milanu Popoviću za učešće u akciji “Bitka za bebe” i “Bitka za porodilišta”, i to sa rekordnim donacijama kojima je kupovana oprema za porodilišta i to još dok je Aleksandar bio u maminom stomaku, kao i posle rođenja.

Kako se širila akcija, učešće Milana Popovića bilo je sve intenzivnije, i do danas je donirao više od 1,2 miliona evra za ovu akciju. Tim novcem je kupljena oprema za porodilišta u Novom Sadu, Pančevu i Vršcu, kao i Dečje bolnice u Novom Sadu, a inkubatori i druga oprema nalaze se u još desetak gradova Srbije, kao i u Banjaluci.

Da podsetmo, Milan Popović, koji je najveći je donator akcije “Bitka za bebe”, 19. februara, na prvi rođendan malog Aleksandra, donirao je 500.000 evra za dve klinike u Vojvodini.

(Telegraf.rs / izvor: B92.net)

Reklame

Ostavite komentar