Vlado Georgijev najavio turneju

Izvor: telegraf.rs
Postavljeno 23 Mar 2013

Popularni pevač i kantautor, Vlado Georgiev, danas je na 51. Međunarodnom sajmu automobila iskoristio priliku da porazgovara i da se slika sa brojnim fanovima koji su se okupili na štandu “Audi” automobila.

 promocija-audi-5

Poznato je da njegova u spešna saradnja sa kompanijom Audi traje od 2005. godine, i da je 2010. godine po prvi put u zemlji i regionu model automobila dobio potpis jedne javne ličnosti. Audi model tada je poneo ime “Audi A3 Sportback Limited Edition Vlado Georgiev”.

Ovom prilikom, pevač je najavio i svoj album “Daljina” za koji planira da se “zavrti” malo prekoncerta u Kragujevcu, 6. maja, kojim će otvoriti svoju muzičku turneju.

Poznat kao šaljivdžija, Vlado se i ovaj put dobro zabavio, pa se našalio sa predstavnicima kompanije na račun modela koji mu se očigledno mnogo dopao.

- Kako je lep osečaj dobiti auto, vrlo mi se sviđa! Može samo u crnoj boji! – uz širok osmeh rekao je pevač, ali u šali, jer je poznato da on trenutno vozi Audi Q7.

Georgiev je nedavno predstavio singl “Živim sad”, kojim je i najavio novi album, a ovom prilikom kompanija “Audi” je prisutnima poklonila po disk upravo sa ovom numerom, ali ifotografiju sa Vladom, u ramu specijalno dizajniranom ovim povodom.

Ljubitelji automobila mogli su sa pevačem da porazgovaraju, kako o auto svetu, tako i o Vladovim muzičkim planovima, a kao strastveni vozač, pevač je dodao da su brojni njegovi hitovi nastali upravo za volanom.

Reklame

Ostavite komentar