Adel izdaje novi album

Izvor: Story.rs
Postavljeno 09 Apr 2013

Poznata pevačica i Oskarovka vratila se u studio prvi put nakon svog porođaja prošlog oktobra. Posle ogromnog uspeha koji su doživela njena prošla dva albuma, Adel je postavila veliki standard, te njeni fanovi očekuju samo najbolje od nje.

adel

Adel je ponovo u studiju i njeni fanovi nestrpljivo očekuju izlazak novog  albuma, za koji je angažovala poznati producentski duo Velike Britanije, Džejmsona Forda i Kida Harpuna. Florence against the machine, Florence Welch, Artictic Monkeys su samo neka od poznatih imena sa kojima je sarađivao ovaj duo, te je Adel u želji da napravi nešto što će prevazići očekivanja svojih obožavatelja, angažovala prave eksperte.

Prema izvoru magazina The Sun, Adel želi da ide u korak sa vremenom, te će njene nove pesme zvučati drugačije i čudnije, nego inače.

- Adelina želja je da njen novi album zvuči čudnije nego njene dosadašnje pesme i smatra da je oko sebe okupila vrhunski tim, uz koji će napraviti album, svakako različiti i bolji od prethodnih -.

Nije lak zadatak nadmašiti svoj prošlogodišnji uspeh, kada je pokupila mnoge nagrade za svoj album i kompozicije, spot, najbolje pop izvođenje i bila proglašena za najbolji vokal godine. Na novom albumu  po Adelinim rečima, fanove očekuju i brojna iznenađenja, a jedno od njih možda bude i planirani duet pevačem Robijem Vilijamsom.

Reklame

Ostavite komentar