Dragutin Topić je šoumen

Izvor: mondo.rs
Postavljeno 01 Apr 2013

Atletski veterani Slobodan Branković i Dragan Perić za MONDO govorili o Dragutinu Topiću i njegovom učešću u Velikom bratu. “Top voli da se zeza, nismo znali da svira i piše pesme!”.

dragutin-topic

 

Dragutin Topić je jedan od retkih sportista koji je pristao da učestvuje u rijaliti emisijama u Srbiji. Posle nekadašnjeg fudbalera Saše “Đanija” Ćurčića, koji je pobedio u jednom Velikom bratu, a potom učestvovao i u Farmi, proslavljeni atletičar je takođe ušao u famoznu Kuću u Košutnjaku.

“Top” je za ovih nedelju dana trajanja Velikog brata pokazao da je višestruko talentovan. Mnoge je iznenadio kada je uzeo gitaru i počeo da svira i peva svoju pesmu! Šokirao je i pojedine ukućane, poput Crnogorca Slavka Labovića, koji je vikao: “Svaka ti čast!”.

MONDO je kontaktirao atletske veterane koji su sa Dragutinom bili na mnogim velikim takmičenja, pa samim tim i bolje od ostalih znaju kakav je “Top” ustvari.

Nekadašnji trkač na 400 metara, osvajač zlatne evropske medalje (EP 1992. godine u dvorani), sada generalni sekretar Atletskog saveza Srbije, Slobodan Branković navija za “Topa” i kaže da je pokazao kakvi sportisti umeju da budu.

“Top je do sada pokazao da su sportsiti vrlo inteligentne osobe, da se snalaze u svakakvim uslovima, pa i u šou kakav je Veliki brat. Pokazao je i neke vrline za koje ni ja nisam znao. On je doneo sve ono pozitivno što sport nosi”, rekao je Branković za MONDO.

I on je bio iznenađen kada je video Dragutina Topića kako svira gitaru i peva.

Reklame

Ostavite komentar