Farma: Vesna Rivas i Milan Tarot sluge ove nedelje

Izvor: Novosti.rs
Postavljeno 09 Apr 2013

Sluge ove nedelje na imanju u Lisovićima su Vesna Rivas i Milan Tarot. Ljuba Pantović, koja je gazda Farme, je obrazložila svoju odluku I rekla da njih dvoje treba da nauče neke stvari.

milan tarot2_620x0

 

Voditelj Ognjen Amidžić je došao u utorak uveče na najpopularnije imanje u Srbiji kako bi se izabrale sluge. Obzirom da je Ljuba gazda ove nedelje ona je izabrala dvoje farmera koji će joj služiti. Pošto je kikbokserka u svađi sa Vesnom Rivas, prošlih dana se naslućivalo da će nju izabrati.

- Sluge će da budu Milan Tarot i Vesna Rivas – obrazložila je Ljuba. – Milana sam odabrala jer treba da nauči da deluje unutar kolektiva. Nadam se da će da nauči da ceni tuđ i svoj rad. Što se Vesne tiče treba da nauči da stvarno radi, a ne samo kad se kamere uključe. Samovolju nećemo tolerisati. Nevespitanje koje je unela, psovke i vređanje tuđih porodica , može da zaboravi.

Milan Tarot se samo smeškao, tvrdeći da je imao taktiku da postane sluga da bi čestitao rođendan svom sinu. Vesna je pak imala da doda nešto.

- Ljuba je ovde naterala dosta ljudi da rade kako ona hoće, a mene neće moći i to je jedini razlog što sam sluga –rekla je Vesna Rivas. – Jednog dana ako budem gazda, videćete kakvi su moji aršini. Ja svoje saradnike, tj.sluge biram prema tome da budu najbolji tako da ću ja tako odreagovati, a ne ovako kako je Ljuba.

Reklame

Ostavite komentar