Farma: Zorica novi gazda

Izvor: telegraf.rs
Postavljeno 15 Apr 2013

Nakon što je juče napustila imanje u Lisoviću, pevačica Darija je napisala pismo u kojem jeduhotvito za novog gazdu imenovala Zoricu, a kao njenog zamenika Ljubu. Zorica je odmah zakopala ratne sekire, te je poljubila Duleta, sa kojim je poslednjih dana u svađi i koga je čak pljunula. 

zorica-farma-dule

 

- Evo, Dule, ja ću tebe da poljubim, ti mene ne moraš. Ja želim da se izvinim, ali i ti si meni porodicu pljuvao i opet ću isto uraditi ako nastaviš. Izvinjavam se i Radojki, a i svima sa kojima sam se svađala.

Pevačica je odredila da danas bude dan ženskih famera, te da se našminkaju, srede i izađu u šetnju. Devojke danas ništa neće raditi, a muškarci su dobili zadatak da srede kuću. Zorica je ovo obrazložila time da su farmeri navikli da rade mnogo teže poslove, te će im ovo biti lako, a da devojke stalno sređuju i spremaju, pa imaju pravo na mali odmor.

Zorica je dobila veliki aplauz, a sa njenom odlukom su se složili svi fameri bez izuzetka.Muškarci su odmah raspodelili zadatke, a današnji šef farmerima će biti Ekrem, dok će Ša prati sudove. 

Reklame

Ostavite komentar