I Dara Bubamara želi koncert u Kombank Areni

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 09 Apr 2013

Popularna Novosađanka, pevačica Dara Bubamara, koja poslednjih nekoliko meseci sve više vremena provodi u srpskoj prestonici zbog snimanja novog albuma, konačno može da odahne. Posle napornog rada u studiju, materijal za novi album „Dara 2013“, najzad je gotov. Album u produkciji „Beotona“, sa trinaest novih pesama, objaviće izdavačka kuća „City Records“.

radojka-adzic-dara-bubamara

Dara će nove pesme promovisati u medijima do sredine maja, kada će otputovati u Pariz, gde sa suprugom Milanom ima porodični dom. Ona otkriva da joj je Milan bio najveća podrška prilikom pregovora u vezi sa izlaskom novog albuma.

“Suprug mi je ovog puta mnogo pomogao. Sve obaveze i dogovore, ne samo oko albuma već i oko nastupa, preuzeo je na sebe. Pesme ću promovisati do sredine sledećeg meseca, jer me 21. maja očekuje rođendan koji ću ove godine proslaviti u Parizu. Inače, ove godine ću upriličiti i solistički koncert u „Kombank areni“. Tačan termin još nisam ugovorila, ali će, po svoj prilici, koncert biti u novembru”, veselo kaže energična pevačica.

Life Content, Nadežda Jokić

Reklame

Ostavite komentar