“Paklena kuhinja” sa novim kuvarom

Izvor: Novosti.rs
Postavljeno 04 Apr 2013

OMILjENA emisija svih ljubitelja dobre hrane, ali i urednih i čistih restorana – “Paklena kuhinja” sredinom aprila ponovo stiže na Prvu TV. Nova sezona, kako su “Novosti” već pisale, donosi nam i brojna osveženja te ćemo u predstojećim paklenim epizodama gledati novog kuvara!

jovica

 

Ovog puta, varjača će biti u rukama srpskog gastronoma svetskog glasa Jovice Jovičića, osvajača mnogih zlatnih medalja i kapitena srpskog kulinarskog tima na brojnim takmičenjima, koji će se pobrinuti da svoje bogato iskustvo i tajne zanata prenese na srpske restorane. Ugostiteljski objekti koji budu potražili pomoć ovog vrhunskog eksperta, moraće da ispune njegove visoke standarde i svoju kuhinju dovedu u savršen red.

- Nisam prvi put pred kamerama, snimao sam i ranije, ali ovo je totalno drugačije, dosta prefinjenije sa mnogo detalja. Poziv za “Paklenu kuhinju” me je malo iznenadio, ali više me je oduševilo to kako smo uspeli da se savršeno uklopimo i organizujemo oko snimanja pošto imam zaista mnogo obaveza u restoranu – kaže novi kuvar, u čijem jelu su uživale i mnoge holivudske zvezde.

Njegov autoritet i rešenost da se mnoge stvari promene sigurno neće uvek imati dobar prijem kod kuvara i kelnera. Jovica će imati mnoge izazove, a pre svega da prevaziđe paklene situacije sa zaposlenima restorana zbog promena koje će biti neminovne. Ovaj kuvar neće imati milosti za propuste, nemarnost i nepoštavanje gostiju, a ugostitelji će morati da se pomuče i potrude kako bi svi zajedno uspešno završili misiju i stvorili idealno mesto za uživanje.

Na naše pitanje da li će biti oštriji od kolege Saše Mišića, Jovica kaže:

- Paklenu kuhinju živim od 1987. godine. Ozbiljno se bavim konsaltingom restorana od 2005. tako da ono što publika gleda na televiziji, predstavlja sastavni deo posla kojim se bavim.

Reklame

Ostavite komentar