Saša Popović krenuo da kažnjava

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 01 Apr 2013

„Ko rano rani, dve sreće grabi“, poznata je poslovica koju bi sve zvezde „Granda“ trebalo da nauče jer je direktor „Grand produkcije“ Saša Popović odlučio da ih novčano kazni za svako kašnjenje na snimanje.

sale-popovic

 

Popovića je prvo iznervirala Ivana Pavković, koja je kasnila pola sata, te joj je oduzeo od honorara, a zatim su novčano kažnjeni Ana Sević i Darko Lazić. U poslednje vreme, mnoge zvezde „Granda“ počele su da kasne na snimanja emisija „Grand šou“ i „Grand parada“, što je Sašu Popovića veoma iznerviralo. Kulminiralo je kada je Ivana Pavković zakasnila pola sata, te je doneo odluku da ih novčano kazni za svako kašnjenje. Na poslednje snimanje 15 minuta su zakasnili Ana Sević i Darko Lazić, kojima će takođe biti oduzeto od honorara.

- Počeo sam da kažnjavam svako kašnjenje na snimanje. Kako su Lepa Brena i Ana Bekuta mogle da dođu ranije i završe snimanje svog dela? Mi im javimo kada treba da budu na sceni, njihovo je kada će da dođu ovamo, ne mogu svi da čekaju zbog toga što oni kasne. Neka sada svi nauče da treba da dolaze na vreme – rekao je Popović.

Reklame

Ostavite komentar