Seka Aleksić napisala nastavak svoje priče

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 10 Apr 2013

sekaPevačica Seka Aleksić napisala je nastavak svoje priče “Dečja duša” u kojoj opisuje kako sada živi svoj san.

Nastavak priče, koji se zove “Majko moja, šta reći? Hvala ti!”, posvetila je upravo svojoj majci. Na jako dirljiv način, Seka je opisala šta je sve njena majka učinila za nju i brata. Da može, svu njenu bol, suze i trud, bi volela da joj nadoknadi. Kaže teško joj je nekad da joj iskaže koliko je voli, zna da joj ne posvećuje dovoljno pažnje i vremena zbog obaveza koje ima i žali zbog toga. Sa njenom slikom u glavi leže i budi se.

- Hvala joj što mi nije pružila izobilje u detinjstvu jer sam postala čovek… hvala joj što se mučila, patila, da nam ne fali ništa, da ne budemo gladni, ali da i brat i ja naučimo da cenimo život i ono što imamo. Napisala je Seka.

Boli je svaka njena bol, svaka njena suza, volela bi da je opeče kao na ranu so, samo da nju ne boli.

Pevačica i pesmu “Rodjena s vukovima” posvetila mami, i bila je presrećna što je taj momenat mogla podeli i sa svojom publikom u “Areni”, priznaje da je tada jedva suze zadržala.

- Sve ovo pišem jer želim da podstaknem ljude da ne odustaju, da se bore, da sanjaju svoj san i da ga ostvare. Nema odustajanja! Ja nisam odustala! Molite se Bogu, zahvalite mu na onom što vam podari, jer i ako se nešto loše desi – od Boga je, a samo On zna zašto je to tako, možda da bi smo poštovali ono što imamo. – Bila još jedna poruka popularne pevačice.

Ceo tekst možete pročitati OVDE

Reklame

Ostavite komentar