Večeras promocija spota Vlade Divljana i Ljetno Kino Big Benda na MTV-ju

Izvor: Story.rs
Postavljeno 29 Apr 2013

MTV Premijera donosi u ponedeljak, 29. aprila, sa početkom 20 časova novi spot Vlade Divljana i Ljetno kino big banda, za numeru Vodim te na more.

divljan

Spot je rezultat saradnje koju je grupa ostvarila proteklih meseci sa režiserom Igorom Mirkovićem na njegovom filmu Balavica. Radislav Jovanov Gonzo, direktor fotografije Balavice, u spotu za Vodim te na more je koristio kadrove iz filma kroz koji se provlači tema pesme. Kratki igrani film Balavica, svoju je premijeru doživeo u četvrtak, 18. aprila na 22. Danima hrvatskog filma u Teatru &td. Film je na na ovom festivalu nagrađen za najbolju režiju i kameru.

Vlada Divljan i Ljetno Kino big band objavili su EP 4 godišnja doba, sa četiri singla NajljepšaVodim te na moreSamo jedu ljubav imam i Iza osmehakoje, poređane prema periodu kada su objavljene i raspoloženju koje nose, čine celinu. Nedavno je na MTV kanalu premijerno bio prikazan spot za pesmuSamo jednu ljubav imam, koji je takođe režirao je Radislav Jovanov Gonzo, a ovog ponedeljka u 20 časova imate priliku da pogledate novo video ostvarenje za numeru Vodim te na more.

Reklame

Ostavite komentar