Veliki Brat: Maja i Vendi se posvađale zbog Ekrema!

Izvor: telegraf.rs
Postavljeno 15 Apr 2013

Taman su Maja Nikolić i Vesna Vukelić počele normalno da komuniciraju, ali ne lezi vraže,opet su se posvađale, i to zbog Ekrema Jevrića i njegovog lizanja Vendinih stopala.

Maja-Nikolic-Vesna-Vukelic-Vendi-Ekrem-Jevric

 

- Svi koji smo to pratili smo znali da on to planira da uradi ili da je čovek potpuno lud – rekla je Maja, koja je dodala da je bila ubeđena da je Vendi loša osoba jer je dozvolila da joj Ekrem liže stopala.

Na to je burno reagovala Vukelićeva, koja je u dahu ispričala:

- Čekaj, Majo, ako razmišljaš, kakve veze ima i šta tebe zabole ona stvar, ako je meni neko lizao stopala?! Da ti možeš da kažeš bilo šta negativno za mene, jer ja sam pre svega, majka. Ona ide u školu, moji roditelji… stvar je u komentarisanju! To što je neko nekome lizao stopala – bilo bi kao da kažem, Željko je zaljubljen u tebe, a ti si loš čovek. Ne možeš zbog toga da kažeš to – rekla je Vendi.

Zatim  je Maja prokomentarisala:

- Svako ima pravo na svoje mišljenje. Tebe niko nije osudio, već su osudili taj postupak. Ja nisam rekla da si loša majka.

Vendi je potom rekla da je Maja tako pobegla iz emisije, zajedno sa Milošem Bojanićem i da ona mora da prizna da se boji Vendi.

- Ja tebe do tada nikad nisam videla. Na meni se ne udara đonom, meni sve možeš da kažeš. Ti imaš tvrđi obraz. Vi ste krenuli oštro na mene, a ja sam vam pokazala da ću da vas smoždim! – vikala je Vendi.

- Kada si ti počela da vređaš, ja sam ustala i otišla. Je l’ ja bežim ovde od tebe? – pitala je Maja.

Kad sam došla, smrzla si se. Go*no ti se smrzlo. Ovo je moja dobra volja što sam fleksbilna. Tako si i ti trebala da odreaguješ kad sam ja kao majka došla posle sto dana - odgovorila je Vendi, i dodala:

- Ja imam pravo na svoje mišljenje! Kod mene nema opraštanja, ja mogu da gazim do kraja i zgaziću vas oboje! Do kraja! – rekla je pevačica-filozof.

Reklame

Ostavite komentar