Veliki Brat: Nominacije za kaznu

Izvor: mondo.rs
Postavljeno 09 Apr 2013

Zbog nepoštovanja pravila, svi nominovani za izbacivanje, osim onoga ko će pobediti u pevačkom zadatku.

vb

 

VIP ukućani rijalitija često misle da za njih pravila ne važe, pa se iznenade kad “popiju” kaznu. Zbog nepoštovanja Zadruge kažnjeni su učesnici Farme, a sada su i ukućani Velikog Brata VIP kažnjeni zbog nepoštovanja pravila šoua.

“Od početka ste napravili na stotine prekršaja, a samo u protekloj nedelji ‘zaboravljali’ ste da stavite bubice, isključivali ste ih, šaputali, nosili tamne naočare u kući, ostavljali otvorena vrata od pušionice, zaboravljali da stavite svoju sliku na njih kada ste unutra…”, počeo je da nabraja Veliki Brat u živom prenosu.

Ukućani, i dalje sa tamnim cvikerima, mrštili su se i grickali usne dok su slušali listu svojih prekršaja.

“Pominjali ste brendove, pominjali ste producentski tim, spavali ste tokom dana, niste se odazivali pozivima Velikog Brata, i razgovarali ste o nominacijama. Pored toga, psihički ste se međusobno maltretirali, a čuli smo i pretnje na račun toga šta će se nekome desiti kada bude izašao”.

Zbog ovih prekršaja, ove nedelje svi su po kazni automatski nominovani. Imunitet će dobiti samo pobednik takmičenja “Balkan song contest”.

“Takmičenje će i ove godine biti humanitarnog karaktera, a pobednik će odabrati kome je namenjen novac od glasanja”, saopštio je Veliki Brat.

“Balkan song contest” biće održan u petak uveče.

Reklame

Ostavite komentar