Vendi okrenula leđa Avi: Mutna je na oca, oni imaju pakleni plan

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 17 Apr 2013

Iako je po ulasku u kuću “Velikog Brata” folk pevačica Vesna Vukelić Vendi postala glavni zaštitnik hrvatske starlete Ave Karabatić, posle sinoćnjeg razgovora sa ostalim ukućanima jasno je da je promenila mišljenje.

vendi2

Vendi je zaključila da je Ava folirantkinja i da su njene suze u kući lažne, te da se sve vreme folira u kući. “Ona više nema šta da pokaže. Nema šta više da uradi. Da se priključi Tintoretu, tu nema šta da traži, ona će je izdati na prvom ćošku. Inače, Željku je tražila seks”, rekla je Vendi u razgovoru. Željko je objasnio kako je izgledao njihov odnos, a zatim je otkrio da nije bilo seksa i da je Ava “pokušavala” da ostavi takav utisak pred kamerama. “Čim si kamere tu mrda ćebe da izgleda kao nešto eksplicitno. Ja sam joj više puta rekao smiri se”, objašnjavao je Željko, a zatim je dodao: “Njen mi se otac učinio kao neki prevarant. Faca koja je mutna, a ona je isti otac. Pričao je nešto što se meni dopalo kao roditelju, a kad gledam iz ove perspektive zaključujem da oni rade timski. Oni imaju pakleni plan. Nju sve roditelji podržavaju”, otkrila je Vendi.

Ona je sa ukućanima rekla i da joj je Ava otkrila da su njeni roditelji mnogo novca uložili u nju. “Oni su puno para uložili u mene. U jednu školu, drugu školu, šest jezika znam i to jeste”, ispričala je Vendi.

Reklame

Ostavite komentar