Bebi Dol održala je bukvicu farmerima

Izvor: mondo.rs
Postavljeno 09 May 2013

Pevačica šokirana uslovima na Farmi. “Da li je moguće da vi krijete kafu i hranu”?

bebi-dol-farma

 

Bebi Dol održala je bukvicu farmerima tokom živog prenosa u četvrtak popodne. Bilo je svega i svačega i na prvoj Farmi u kojoj je Bebica učestvovala, ali smatra da je zajednica u četvrtom izdanju mnogo lošija.

“Ovo se kosi sa svime što bi Farma trebalo da bude. Ovde nema zajednice, kao da sam došla u užasnu, sebičnu grupu. Ljudi sakrivaju jedni od drugih kafu i hranu”, oplela je Bebi po okupljenima za stolom.

Većina njih, uključujući i gazdaricu Gocu, ćutala je dok je pevačica držala banku o tome kako mnogi od njih jedu iz džepova, “bave se mikrobiotikom” odnosno jedu pomalo, krijući se od drugih.

“Ako ne znate, na našim prostorima postoji ritual jutarnjeg ispijanja kafe. To je ovde nemoguće, jer kafe nema, kao ni ručka, večere”…

“Povratnici” su farmeri u proteklih par dana objasnili da skrivaju hranu jedni od drugih, što je nju dodatno iznenadilo.

“Čujem da neko stavlja hranu u štek da mu ne bi pojeo ovaj ili onaj. Aman, ljudi, pa dajte im neka jedu, da vidimo ko je toliko željan i gladan. Neće doći vrabac sa drveta, niti koza, da vam pojede nešto vaše”.

Saška je po zadatku krila klopu od farmera, što je Bebicu podstaklo na novu seansu “grupne terapije” gladnih farmera.

“Dajte to na sto, Saška, nemate čega se plašite”, počela je ona, iako Saška kod sebe nema ništa više.

Reklame

Ostavite komentar