Čola snima u Londonu

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 17 May 2013

U jednom od najboljih studija na svetu, londonskom”Strongrum studiju”, Zdravko Čolić trenutno završava svoj novi album. Čola je u London stigao sa svojim najbližim saradnicima, producentima i aranžerima Vojom Aralicom i Nikšom Bratošem, s kojima će raditi miks osam pesama sledećih deset dana.

cola

 

U ”Strongrum studiju”, koji se nalazi u blizini Springfild parka, u elitnom delu sevrnog Londona, snimaju najpoznatiji britanski i američki muzičari, zvezde kao što su Robi Vilijams, Rufus Vajfurt, ”Radiohed”, Erik Klepton, Grejs Džons i drugi. Ovaj muzički kompleks poseduje četiri velika studija za snimanje, osam studija za remiks i postprodukciju, kao i veliki bar-restoran

Čolić, Aralica i Bratoš su smešteni u jednom hotelu u blizini studija. Oni su potpuno posvećeni poslu, a u studiju provode po desetak sati dnevno. Čola je protekla tri meseca neprekidno radio na novim pesmama, koje je većinom sam komponovao. Uradio je 12 numera koje će se naći na njegovom 14. po redu studijskom albumu.

Popularni Čola 18. maja završava radnu posetu Londonu i putuje u Portorož u Sloveniju. Tamo ima zakazan koncert u ”Akvatoriju” povodom tradicionalne regate ”Marinada”. Svaki posetilac koncerta će uz kupljenu ulaznicu dobiti na poklon DVD sa Čolinim nastupom na Ušću.

Reklame

Ostavite komentar