Farma: Stanija unosi pometnju

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 24 May 2013

Stanija Dobrojević je pozvala Danijela Alibabića kako bi raspravila neke stvari s njim. Vidno “naoštrena”, starleta je servirala takvu priču da Alibabiću nije bilo nimalo svejedno. 

stanija

Inače, Danijel i Jovana su se raspravljali oko svađe Stanije i Danijela. U isto vreme je trajala i svađa Stanije i Filipa zbog iste situacije. Dva para su se okupila kako bi zajedno razrešila ovaj problem. Jovana i Filip su se svađali dok su Stanija i Danijel raspravili sve i pomirili se.

Samo zatvori vrata da ne moraju drugi da slušaju. Pošto me nerviraju situacije i pošto svaki problem rešavam sama, sad ću da ti kažem, započela je razgovor.

Lepo mi je Filip prišao i rekao da Jovana trčka za njim, ide za njim kada puši cigaretu, i da on beži zbog slike i situacije. Nit sam ljubomorna, niti sam mu išta prebacila. On je distancu sa tom devojkom napravio od samog starta, da se ne stekne neka pogrešna slika. On je to meni rekao, a ja sam njemu rekla:”Što meni kažeš, prenesi kumu”, rekla je Stanija i dodala:

Ja nemam ništa protiv te devojke, da me ne shvatiš pogrešno, ali zbog ove provokacije nisam zaslužila. Nisam ja ta koja je ikada rekla Filipu da se distancira od te devojke. On ima distancu od nje od samog starta, ja se u to ne mešam. Ali, ove provokacije ja nisam zaslužila.

Rasprava se nastavila, u nju se uključio i Filip, koji je pokušao da servira svoju priču, ali Stanija je bila nenadmašiva.

Reklame

Ostavite komentar