Farmerka zanemarila maloletnu ćerku: Policija čeka da Ljuba izađe iz rialitija

Izvor: Blic.rs
Postavljeno 08 May 2013

Kik-bokserka Ljuba Pantović mogla bi krivično da odgovara zbog nebrige o svojoj maloletnoj ćerki koja je zatrudnela sa Ljubinim dečkom Aleksandrom Ćabarkapom tokom njenog boravka na Farmi.

339185_ljuba-pantovic-subotic200313foto-pink-server-4_ff

Advokati tvrde da bi krivičnu odgovornost zbog kršenja prava deteta mogli da snose Čabarkapa, ako se utvrdi da je iskoristio maloletnu, ali i Ljuba kao majka i njen staratelj.

- Budući da je otac maloletnice u zatvoru, Ljuba kao njena majka može biti krivično gonjena zbog nebrige o sopstvenom detetu. Ona je ćerku prepustila ulici zbog učešća u rijalitiju – kaže advokatica Božidarka Stojaković.

Ona dodaje da bi Ljuba, iako učesnik rijalitija, trebalo što pre da sazna šta se dešava njenoj maloletnoj ćerki.

Darko Popović sa Pinka zadužen za odose sa javnošću je istakao da produkcija učesnike obaveštava o eventualnom smrtnom slučaju ili teškoj bolesti, kao u primeru Ere Ojdanića koji je bio izašao sa imanja zbog bolesti tašte.

- Ako Ljubu obavestimo ona može da nas tuži jer je izgubila eventualnu finansijsku dobit pobedom. Po ugovoru ona ne sme da dobija spoljne informacije. LJubina majka nam je u poslednjem razgovoru rekla da nije tačno to što se piše o njenoj unuki – kaže Popović, govoreći uime čelnika Pinka.

Rođeni stric Ljubine ćerke veruje da je njegova sinovica „zavedena“

- Centar za socijalni rad je juče počeo da se bavi slučajem. A bratu ću preko advokata poručiti da kao otac podnese tužbu protiv Čabarkape – rekao je juče Srboljub Subotić za „Blic“.

Reklame

Ostavite komentar