Ivana Stamenković Sindi: Preživela sam pakao u braku

Izvor: Story.rs
Foto: Kurir
Postavljeno 26 May 2013

Pevačica i učesnica rijalitija Veliki brat, Ivana Stamenković Sindi, otkriva na koji način kao samohrana majka odgaja ćerku Petru i kaže da je preživela mukotrpan period sa bivšim suprugom Nikolom Pavlovićem

ivana-stamenkovic-sindi-nikola-pavlovic-veliki-brat-cerka-cuvanje-1364085827-287247

 

- Moje iskustvo zaista je bilo takvo, preživela sam pakao i zato se više neću udavati. Sada sam srećno razvedena. Nikolu sam dugo poznavala pre venčanja, ali problem je u tome što mi devojke tražimo neku strast koja je totalno nebitna za bračne odnose. Tu je najvažnija partnerova podrška koji mora prevashodno da vam postane prijatelj pa tek onda sve ostalo. Zabavljanje je sasvim druga stvar. To što je u vezi čarobno i privlačno, za brak je potpuno nevažno. A ja sam se više vodila strašću i fizičkom privlačnošću koja mi u braku ništa dobro nije donela – kaže Ivana koja je u zajednici sa Nikolom dobila preslatku ćerku.

- U svog bivšeg muža baš sam bila zaljubljena. Iz te strasti rodila sam i dete. Potom je nastupila majčinska ljubav koja briše sve moje životne greške – sigurna je zgodna pevačica čije su sve bivše veze bile fatalne.

Reklame

Ostavite komentar