Jovanina majka podržava ćerkin seks na farmi

Izvor: telegraf.rs
Postavljeno 27 May 2013

Jedna od najzanimljivijih učesnica ovogodišnje “Farme” svakako je manekenka Jovana Nikolić najviše zbog svoje emotivne veze sa pevačem Danijelom Alibabićem, sa kojim redovno ima seksualne odnose pred kamerama. Njena majka Svetlana za Telegraf kaže da podržava svoju ćerku, te da je apsolutno normalno da ona koja ima 25 godina ima redovan seks.

Danijel-Alibabic-Jovana-Nikolic

- Moja ćerka je pokazala elementarno vaspitanje koje je ponela iz kuće. Poštuje starije, radi sve poslove u kući i nikada se ne svađa. Poštujem svaki čin svoje ćerke i u potpunosti je podržavam. Vidim da je srećna i Danijel mi deluje kao skroz fin momak, poštuje svoju porodicu i prave vrednosti. Ako je ona zaista zaljubljena, ja sam uz nju. Deluje mi potpuno ozareno. Jovana ima 25 godina i potpuno je normalno da tako iskazuje ljubav, nikakva golotinja se nije videla. Nema 50 godina pa da to bude degutantno.

Gospođa Nikolić se osvrnula i na kratku romansu repera Ša i njene ćerke, rekavši da su bili samo drugovi.

- Jovana je u rijaliti ušla kao slobodna devojka i mislim da ju je na početku sa Ša zbližila igra istina-izazov. Ona je sa njim htela da bude drug, ali on nije ispao džentlmen. Išao je okolo i ogovarao je. Znate kako, nikada niko ne može da vas izblati, koliko vi možete sami sebe.

Reklame

Ostavite komentar