Kaliopi promoviše album “Melem”

Izvor: Novosti.rs
Postavljeno 07 May 2013

Makedonska pevačica Kaliopi objavila je novi album “Melem” i za srpsko tržište. Kompletan autor i producent svih 10 pesama je Romeo Gril i na prvo slušanje može se odmah reći da se nove kompozicije razlikuju od onoga što je Kaliopi do sada radila, ali svakako predstavljaju dostojne naslednike njenih hitova “Bato” i “Kofer ljubavi”.

spek-kaliopi_620x0

Pojedini muzički kritičari čak tvrde da je Romeo Gril kreirao dosad najbolji muzički projekat u svojoj karijeri, dok se interpretacije pesama koje izvodi Kaliopi i ovog puta mogu okarakterisati kao – odlične.

- Više sam nego zadovoljna novim albumom, mada u suštini uvek radim tako da sve bude najbolje što može. Želim da moja publika uvek uživa u krajnjem proizvodu – rekla je Kaliopi za naš list, prilikom beogradske promocije novog albuma.

- Snimali smo ga u Švajcarskoj, Nemačkoj i Makedoniji, uz gostovanje vrhunskih muzičara iz regiona. Muzički stil kojim su protkane sve pesme na album nazvali smo “Balkan pop soul”. Ali treba pesme preslušati, pa će vam sve biti jasno – dodala je Kaliopi.

Kolika su njena očekivanja od novog albuma svedoči i činjenica da ga je promovisala u Skoplju, Sarajevu, Beogradu i Zagrebu, i da ove, ali svakako i neke druge gradove planira da obiđe i tokom predstojeće koncertne turneje.

Reklame

Ostavite komentar