LJUBA: Nadam se da moj dečko brine o mojim ćerkama

Izvor: telegraf.rs
Postavljeno 13 May 2013

Ljuba se na Farmi veoma zbližila sa reperom Ša, pa mu je poverila da je svoju decu ostavila na čuvanje dečku i da mu veruje. Iako se prethodnih dana u medijima objavljivalo da je farmerka saznala za navodnu ćerkinu trudnoću, ona, očigledno, o tome ništa ne zna

Ljuba-Pantovic-Subotic

 

Ljuba je otvoreno pričala sa Ša i rekla mu da je svoju decu ostavila na čuvanje dečku i da mu veruje. Iako se prethodnih dana u medijima objavljivalo da je farmerka saznala za navodnu ćerkinu trudnoću, ona, očigledno, o tome ništa ne zna.

Ljuba se na Farmi veoma zbližila sa reperom Ša, pa mu je poverila brige koje ima u vezi sa ćerkama.

- Samo da me napolju ne sačeka neko ludilo. Valjda će onaj ludak da drži sve pod kontrolom. Ostavljene su njemu na čast – rekla je kikbokserka, koja ni ne sluti šta se napolju dešava.

Farmerku je brinulo samo da li joj je starija ćerka položila ispite i da li se mlađa priprema za maturu. Dodala je i kako desetak osoba brinu o njenoj deci dok je ona u rijalitiju.

- Ja verujem mom dečku, ukoliko on ne bude dobro brinuo o njima, ima ko hoće. Tu je i moja najbolja drugarica Marija, koja ih svakodnevno obilazi – poverila se Pantovićeva.

Reklame

Ostavite komentar