Ljubina ćerka demantovala trudnoću?

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 09 May 2013

Ćerka Ljube Pantović učesnice rijalitija “Farma”, demantovala je navodnu trudnoću sa maminim dečkom, Aleksandrom Čabarkapom. Ona je zbog navodne osvete stricu Srboljubu Subotiću izmislila da je u drugom stanju.

ljuba

- Nisam u drugom stanju niti sam u vezi sa maminim dečkom Aleksandrom. Ova situacija nije marketinški trik već odgovor mom stricu koji želi da omalovaži moju majku i preko nas joj se osveti. On mi je naneo mnogo neprijatnosti svojim nepromišljenim izjavama za medije, kada je samoinicijativno pustio priču o trudnoći i ljubavnoj vezi sa maminim dečkom – rekla je Aleksandra za “Naše novine” i dodala:

- Cela priča počinje zbog toga što je tata, koji se nalazi u zatvoru, poludeo što je Ljuba ovlastila dečka da brine o nama dok je ona na farmi. To ga je jako povredilo a njegov brat je iskoristio situaciju – ispričala je ona.

Ipak, fotografije na kojima su njih dvoje zajedno, a koje možete videti u novom broju “Pulsa” ukazuju na jednu potpuno drugu priču. Na njima se vidi da je Aleksandra i više nego intimna sa maminim dečkom.

Ko zapravo govori istinu i šta je glavni razlog ovolike medijske pompe? Da li je to stric? Ljuba? Ili možda Aleksandra koja ne želi da prizna da je u vezi sa dečkom svoje majke.

Petparačke priče na srpski način se svakako nastavljaju!

Reklame

Ostavite komentar