Maca glumi s Pirsom Brosnanom i Olgom Kirilenko

Izvor: telegraf.rs
Postavljeno 14 May 2013

Dragan Marinković Maca je dobio jednu od značajnijih uloga u filmu “November Man” koji će se ovog leta snimati u Srbiji i Crnoj Gori. Poznati srpski glumac i voditelj pojaviće se uz Pirsa Brosnana i Olge Kirilenko u ovom akcionom ostvarenju čija se premijera očekuje 2014. godine.

Dragan-Marinkovic-Maca-Pirs-Brosnan-Olga-Kirilenko

 

- Maca je jutros odradio probno snimanje i dobio je odličnu ulogu – kaže izvor Telegrafa, blizak produkciji ovog ostvarenja, i dodaje: – Marinković bi trebalo da tumači ulogu Rusa, inače Brosnanovog bliskog prijatelja, a pojaviće se u dosta zajedničkih scena s bivšim Džejmsom Bondom, kao i sa Olgom Kirilenko, ukrajinskom lepoticom (koja se, takođe, proslavila u filmu o čuvenom tajnom agentu). Inače, ljudi koji su angažovali Macu bili su oduševljeni njegovom glumom u nekim ranijim “ratnim” ostvarenjima, a posebno im se dopala njegova rola iz filma “Neprijatelj” Dejana Zečevića – zaključuje izvor Telegrafa.

Dragan Marinković nam je potvrdio da je bio na probnom snimanju, ali nije želeo da otkriva detalje o svojoj novoj ulozi.

Film “November Man”, čiji je Brosnan jedan od producenata i glavni glumac, biće sniman u Srbiji i Crnoj Gori. Film je nastao na osnovu knjige Bila Grejndžera “Ne postoje špijuni” (eng. “There Are No Spies”), koja govori o bivšem operativcu CIA koji se vraća iz penzije kako bi se sukobio sa svojim bivšim učenikom u smrtnosnoj igri na visokom nivou, gde su uključeni zvaničnici CIA, ruski predsednički kandidati i čečenski teroristi.

Reklame

Ostavite komentar