Najluđe rajder-liste svih vremena!

Izvor: mondo.rs
Postavljeno 07 May 2013

Pročitajte neke od najluđih zahteva koje su velike muzičke zvezde imale pred koncerte u Londonu. Merilin Menson je tražio prostituku bez zuba, Maraja Keri “pratioca za bacanje žvakaćih guma”!

liste

 

U susret koncertu Depeche Mode na beogradskom Ušću 19. maja preneli smo koje sve zahteve imaju članovi ovog benda. Svakako je najneobičnije to što je tražio frontmen grupe Dejv Gaham – samo žene u ličnom obezbeđenju.

Ako mislite da je to preterano, pročitajte šta su sve pojedine velike zvezde tražile pred pojedine koncerte. Listu je objavio lodnonski “San” (The Sun).

Bijonse je, recimo, za koncert u londonskoj O2 Areni tražila titanijumskih slamčica(!?) po ceni od 600 funti, kao i ručno isečene ledene kuglice da osveži grlo.

Rijana je u Londonu tražila da joj svlačionica bude osvetljena svećama, posuta cvećem, kao i da u njoj bude dugačak kauč, ali ne od kože, već da preko njega bude “ledeno plavi prekrivač”. Takođe je zahtevala i gomilu brze hrane.

Maraja Keri je za jedan nastup imala zahtev da joj bude dostupan šampanjac “Kristal”, servis za čaj za osmoro, čistače vazduha, malog psa i male mačiće, i nešto od čega ćete pasti sa nogu – poseban pratilac koji bi joj bacao žvakaće gume!?

Madoni je bila potrebna soba za 200 ljudi (bolje reći dvorana!), 30 članova obezbeđenja, joga instruktor, hemijsko čišćenjem nekoliko šefova, 20 međunarodnih telefonskih veza u svlačionici, u kojoj su morali da budu i ljiljani, bele i pink ruže, ali da budu pravilno isečene.

Dženifer Lopez je tražila privatni avion, hotelske sobe za svoju armiju stilista i šminkera. Imala je i ona, blago rečeno, čudan zahtev: da joj kafa bude promešana suprotno kretanju kazaljki na satu!?

Lista zahteva hevi-metal grupe Motley Crue bila je takođe nenormalna. Tražili su majonez, poseban senf (Pupon dižon) senf, bou (zmija) od 3 metra i mitraljez! A tražili su i raspored lokalnih sastanaka za lečenje alkoholičara.

Zahtevi Džejmsa Brauna su bili u skladu sa pesmom “Sex Machine”. Tražio je jednom prilikom dve devojke ispod 21 godine i fen za kosu.

Merilin Menson je tražio nešto slično. Prostituka, ali isključivo ćelavu, bez zuba, Haribo bombone, kokice napravljene u mikrotalasnoj rerni, vodku absint… On, inače, uvek traži da klima “gari” na maksimumu.

Britni Spirs je imala rajder-listu od 2.000 tačaka! U svlačionici je trebalo da joj bude postavljena uramljena fotorafija princeze Dajane, kojoj se divila, omiljeno jelo Britanaca – fish and chips, čizburgez iz “Mekdonaldsa”, pasta za zube…

Reper P Diddy je prilikom koncerta u Londonu tražio isključivo alkohol – konjak, šampanjac, vodku. Kao i Majbah automobil otporan na metke!

Dolazimo i do Prinsa (Prince). Pri ruci je uvek morao da mu bude lekar koji bi mu govorio koje vitamine da uzima, kao i da sva hrana bude upakovana u plastičnu foliju. Tražio je i poseban čaj (Yogi Choco), kao i sveće sa mirisom jasmina i lavande.

(MONDO)

Reklame

Ostavite komentar