Nepoznati šeik Soraji finansira album

Izvor: vesti-online.com
Postavljeno 16 May 2013

Finalistkinja poslednjeg VIP serijala “Veliki brat“ Soraja Vučelić Sara postaje pevačica! Ta informacija je danima u svim novinama. Međutim, kao potencijalni ulagač u Sorajinu pevačku karijeru, pominje se produkcijska kuća “Emoušn”, koja je od ove starlete i njenog poslednjeg učešća u regionalnom “Velikom bratu” načinila VIP ličnost.

soraja

 

Međutim, od svega toga, jedino je istina da će ona zaista ovih dana ući u studio.
Finansijer je pak bogati šeik, s kojim je starleta u vezi već nekoliko meseci.

- Sara krije njegov identitet, ali je jako zaljubljena. Upoznali su se u januaru u Dubaiju, gde je radila kampanju za haljine “Mammu Couture Dubai”. Šeiku se ona odmah izuzetno dopala, a moglo bi se reći da je sve bila obostrana ljubav na prvi pogled – saznali smo od starletine bliske prijateljice.

Soraja u javnosti vodi računa o svom ponašanju od kada je s njim. Čak su joj i u kući “Velikog brata” stanari često prebacivali da glumi sveticu i nevinašce.

- Ona se jeste dosta promenila, što je i sama često govorila u ispovedaonici, ali je to činila i kako ne bi činila ljubomornim svog dečka. Više puta je istakla kako ima nekog vrednog ko je čeka, ali do danas nije želela da kaže o kome se zapravo radi – priča njena prijateljica.

Juče nismo uspeli da dobijemo Soraju kako bismo i od nje čuli sve o njenoj novoj vezi, a ni da saznamo ko je šeik o kome se priča. U svakom slučaju, ako je ljubav prava, i on će biti uskoro vidljiv.

Reklame

Ostavite komentar