Počela prodaja karata za Cecin koncert

Izvor: Kurir
Postavljeno 28 May 2013

Od danas tačno u podne počinje prodaja ulaznica za najveći balkanski koncert, koji folk zvezda organizuje na Vidovdan

svetlana-ceca-raznatovic-usce-koncert-prodaja-karata-1369691333-316777

 

Ulaznice za najveći balkanski koncert „Ušće 2“ od danas tačno u podne biće u prodaji.
I to tačno mesec dana uoči spektakla koji će Svetlana Ražnatović 28. juna, na Vidovdan, održati na beogradskom Ušću. Folk zvezda sa svojim timom saradnika sprema se punom parom, pazeći na svaki detalj.

- Ceca je vodila računa o tome da cena bude pristupačna svačijem džepu. Tako će oni s nešto slabijom platežnom moći biti u prilici da za 800 dinara prisustvuju ovom hepeningu, karte za fan pit koštaju 1.200 dinara, dok se mesto na tribini 3 može obezbediti za 2.000, a na tribinama 1 i 2 za 3.000 dinara. 

Najskuplja su VIP mesta, za koja morate da izdvojite 11.000 dinara. Sve ulaznice prodaju se preko sistema Eventima, a on obuhvata celu Srbiju i sve bivše jugoslovenske republike i uključuje i dostavu karata na kućnu adresu. Obezbeđena je i prodaja preko interneta, gde se dobijaju kodovi koji važe kao ulaznice na koncertu – saznaje Kurir od sagovornika bliskog organizatorima spektakla.

Ceca u saradnji s „Miligram mjuzikom“ će ove godine na Vidovdan napraviti ogroman produkcijski poduhvat kojim planira da nadmaši svoj prethodni koncert na Ušću iz 2006, koji je bio više nego uspešan.

Publici je upravo preko Kurira Ceca uputila „Poziv“ pre četiri dana, kad smo obelodanili detalje o njenom novom albumu, koji nosi taj simboličan naziv. CD ujedno predstavlja i poziv na nezaboravno druženje 28. juna, gde se očekuju Cecini obožavaoci iz cele bivše Jugoslavije.

Reklame

Ostavite komentar