Severina pevala Kirilu Kravčenku

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 16 May 2013

Kiril Kravčenko, generalni direktor Naftne industrije Srbije, očigledno ne štedi novac kada treba da organizuje dobru žurku, te je proslavu svog 37. rođendana organizovao u sredu uveče u Belom dvoru, gde mu je, kako „Alo!“ saznaje, pevala Severina Vučković.

Severina-u-Beogradu

- Kiril je izrazio veliku želju da mu na rođendanu peva Severina, što je ona sa zadovoljstvom prihvatila. Ona je celu noć zabavljala goste, a proslava je bila odlična. U jednom trenutku se video i vatromet iznad Belog dvora kojim je Kravčenko obeležio svoj rođendan – rekao nam je izvor blizak pevačici, a jedan od gostiju žurke, koji je insistirao na anonimnosti, preneo nam je kako je proslava izgledala.

- Bilo je mnogo gostiju, što prijatelja što ljudi iz sveta biznisa, a Kravčenko se potrudio da sve protekne u najboljem redu. Vrhunac večeri bio je nastup Vučkovićeve koja je sve podigmla na nogde, pa su uz njene pesme uživali do kasno u noć. Severina je bila odlično raspoložena i to raspoloženje uspela je da prenese i na ostale goste, tako da se može reći da su svi uživali – rekao nam je jedan od gostiju.

U želji da saznamo njene utiske sa žurke, pokušali smo da stupimo u kontakt sa Tomislavom Petrovićem, portparolom hrvatske zvezde, ali nam je on ostao nedostupan do zaključenja ovog broja.

Reklame

1 komentar

  1. maja marković said on 16/05/2013 at 16:04

    Gospodine Kravčenko,u Rusiji,vašoj zemlji,ima na desetine hiljada gladne i siromašne dece koja žive na ivici siromaštva dok vi za jednu proslavu potrošite desetine hiljada eura…..šta reći!!!!!Ako niste i sami svesni toga onda ste vi za žaljenje….

Ostavite komentar