Sjajan koncert Ane Bekute

Izvor: telegraf.rs
Postavljeno 24 May 2013

Publika je sve vreme igrala, a mnoštvo efekata je dočaralo atmosferu. Pevačica je konstantno silazila sa bine i pravila kontakt sa publikom, slikala se tokom izvođenja i primala cveće. Milutin je iz prvog reda bodrio svoju izabranicu i veselio se sa prijateljima

Koncert-Ana-Bekuta-4

Ana Bekuta održala je treći po redu solistički koncert u centru “Sava”. Spektakl koji je trajao više od dva sata obeležili su fenomenalni efekti, vesela atmosfera, nekoliko gostiju, mnogo poznatih ličnosti, ali i poljupci sa emotivnim partnerom Milutinom Mrkonjićem. Sa malim zakašnjenjem Ana je ušla kroz publiku i zapevala pesmu “Opet imam razlog da živim“. Simbolično, Bekuta se publici obratila rečima:

- Dobro veče prijatelji moji, kolege moje drage i svi vi koji ste večeras sa mnom. Prvu pesmu sam otpevala sa namerom, jer ja zaista imam veliki razlog da živim. Želim da sve žene imaju ovako veliki razlog kao ja.

Usledile su pesme sa novog albuma pod nazivom “Hvala ljubavi“, a pevačica se nekoliko puta spuštala do svog izabranika, te mu udeljivala poljupce, a publika je odobravajuće aplaudirala. Ana je bila obučena u zelenu haljinu do poda, a tokom koncerta presvlačila se tri puta.

Smenjivale su se nove pesme, a nakon nešto više od pola sata, Ana je najavila svog prvog gosta, Šabana Šaulića, sa kojim je otpevala duet “Crveno sunce“. Nakon toga, Šaban je oduševio publiku sa svoja dva hita “Žal” i “Kraljica moga srca“.

Šabana je iz publike bodrila supruga, ministar Mrkonjić i puno kolega, među kojima Zorica Marković, Olja Karleuša sa suprugom, Lepa Lukić, Sanja Đorđević, Predrag Živković Tozovac,Daria Stanojević sa dečkom, Zoran Lilić, Šerif Konjević, ali i Toma Fila, Ana Sević i Katarina Didanović.

Potom je Ana izašla na scenu u kratkoj, uskoj crno-beloj haljini i zapevala neke od svojih najvećih hitova kao “Zlatiborske zore“, “Imam jedan život”, “Ne žalim ja“, “Manite se ljudi“. Ana je pevala i nekoliko pesama koje do sada nije izvodila, a jednu je posvetila svom pokojnom ocu.

Publika je sve vreme igrala, a prskalice su dočarale atmosferu. Pevačica je sve vreme silazila i pravila kontakt sa publikom, slikala se tokom izvođenja i primala cveće. Milutin je iz prvog reda bodrio svoju izabranicu i sve vreme se veselio sa prijateljima.

Pre sledeće pauze usledio je duet sa drugim gostom Željkom Joksmovićem, koji je izazvao opštu pometnju kod pripadnica lepšeg pola, pojavivši se u crnom uskom odelu. Joksimović je otpevao “Nesanicu” u duetu sa Anom, a nakon toga se pozdravio sa publikom.

Bekuta je odmah najavila gosta iznenađenja, Gocu Lazarević, koja je izjavila da je pre samog koncerta saznala da će biti gost. Lazarevićeva je odmah zapevala svoje najveće hitove, a pesma “Vidovdan” rasplakala je prisutne.

Ana je odmah izašla i u belom kostimu najavila da se publika tek zagreva.

- Nema sedenja, tek smo počeli, tek se zagrevamo- kroz smeh je obavestila publiku i zapevala pesmu “Veseljak

Pevačica je nastavila sa svojim najvećim hitovima, a pesmu “Treba vremena” posvetila je svom emotivnom partneru.

- Ovu pesmu posvećujem jednoj osobi koja je veoma važna u mom životu. Danas je njegov rođendan i ovo je moj poklon njemu.

Posle mnogobrojnih hitova, Ana je nakon više od dva sata, uz srebrne konfete koje su padale sa plafona, sa dva bisa završila koncert.

Reklame

Ostavite komentar