Šta je to iznerviralo Gocu Tržan ?

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 20 May 2013

Govoreći o svom privatnom životu, karijeri i najtežim trenucima u životuGoca Tržan nije krila ništa. Pevačica je kao i obično bila otvorena i bez dlake na jeziku.

goca-trzan

Ali dok je javnost vidi na jedan način, prijatelji je vide drugačije. Jedan od njih otkrio je detalje o pevačici koji joj i nisu mnogo prijali. Srđan Petković, koji brine o Gocinom izgledu, rekao je sledeće:

- I dalje se u javnosti pojavljuju priče da se ona sama doteruje i ja sam mnogo besan zbog toga. Gocine mane su brzopleta, nespremna da nauči da ne može sve da se kaže u svakom trenutku, tvrdoglava, do krvi brani svoj stav pa makar na kraju i ukapirala da nije u pravu. Često kasni a najčešći izgovor je ne možeš da veruješ kakva je gužva u gradu, pričao je on.

Iako je otkrio i njene vrline, kao i to da je u njenom životu najveća ljubav Lena, on je izneo još detalja o pevačici:

- U kafani je Goca vrlo dosadna. Ne ostaje nikad dugo, njena čula ostala su na nivou desetogodišnje devojčice, pije vodu, ne pije kafu, alkohol nikad nije probala, cigaretu takođe, voli da pojede u kafani i posle toga bi vrlo rado otišla da spava Znam šta bi Goca navela kao svoj najveći porok ali neću ja o tome, i pre nego što je završio rečenicu pevačica je viknula:

- Stoko!

Reklame

Ostavite komentar