Stanija: Odlazim od Filipa ako nema para

Izvor: Novosti.rs
Postavljeno 29 May 2013

Ljubav između Stanije Dobrojević i Filipa Panajotovića je na ispitu!

stanija i filip5_620x0

Starleta tvrdi da će odmah po izlasku iz rijaliti šoua „Farma“ proveriti manekenovo finansijsko stanje, a Filip besomučno trči po imanju kako bi zatražio od Stanije „drugu šansu“ jer nije bio tu dok se ona svađala sa Vesnom Rivas.

Stanija je razgovarala sa svojim dečkom i Danijelom Alibabićem. Ona je pitala Filipa da li bi mu smetalo da ima ženu pevačicu, a maneken je rekao da bi radije imao straletu za ženu. Danijel se ubacio komentarom da Stanija mora početi da peva i da bi, Karleuša istog trenutka prestala.

Crnogorac je rekao straleti da mu je Filip gledao u šolju i predvideo mu da će imati jedno dete, ali i da je on to sigurno kazao jer mu se tako više isplati jer će on morati da mu krsti decu. Stanija je brže-bolje odreagovala na to.

- Kume, čim budem izašla odavde, proveriću Filipovo finansisko stanje. Ako tu nešto ne štima, pobećiću – rekla je Stanije.

Posle nekog vremena Filip i Stanija su se opet posvađali. Ona mu je zamerila što ju je u sred razgovora ostavio samu sa Vesnom Rivas. On se pravdao rečima da je morao da ode da natoči vodu, što mu je i zadatak. Dodao je i da ne želi da ona provodi vreme pored Ša. Njegova draga je odogovorila da je morala da pronađe sebi društvo jer je zbog njega tri puta ostavljana.

Golupčići su kasnije ponovo razgovarali, ovoga puta, u spavaćoj sobi. Filip je pitao Staniju za novu šansu. Ona mu je objasnila kako je on kod nje izgubio poverenje, i da od sada može da radi šta želi jer mu ništa neće reći.

Maneken je na sve načine pokušavao da je ubedi da njima da novu šansu, a onda se držala stava da on ponovo mora da je zasluži i izgradi poverenje kod nje. Stanija je potom prešla u dnevnu sobu, a on je krenuo za njom. Starleta je, čim je kročila u dnevnu sobu počela da viče na Filipa tražeći objašnjenje zbog hladne vode u buretu i zbog toga što vatra još uvek nije založena.

Reklame

Ostavite komentar