Tajne Dite fon Tiz

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 30 May 2013

Jedna od najlepših žena sveta, čuvena zvezda burleske Dita fon Tiz, otkrila je tajnu svoje lepote. Iako bi se po oblinama reklo da je u pitanju samo odlična genetika, radi se o stotinama kozmetičkih i drugih preparata.

dita

- Postoji gomila preparata bez kojih ne bih mogla – izjavila je Dita, na čijoj listi se nalazi čak i ružičasto osvetljenje, pod kojim celulit prosto nestaje.
Dita je priznala da je zavisnik od kozmetičkih preparata, bez kojih bukvalno ne bi mogla da živi, ali i održava svoj glamurozni izgled. Na pitanje koja tri preparata svaka žena mora da ima ako želi da izgleda kao ona, odgovor je bio kratak – 300!

- Sama se šminkam, čak i za nastupe. Sama biram odeću, pravim frizuru i ostalo. Ipak, džaba vam šminka, pošto bez velikog samopouzdanja ne možete da izgledate seksi – rekla je Dita.

- Za mene je seksepil individualna stvar. U pitanju je pronalaženje sebe i svog samopouzdanja. Svako mora da pronađe ono zbog čega se oseća odlično. Da biste bili seksi, morate da budete i psihički jaki – objasnila je Dita.

Među njene omiljene preparate spadaju, između ostalih, “MAC mineralize” puder za lice, “dior dolce vita” karmin, “guerlain divinora” tečni ajlajner i “dior show” maskara.

Osim kozmetike, za njen izgled važan je i nakit, pa Dita obožava da nosi minđuše, kojima voli da se igra. Interesantno je i da je kao najbolji lek za celulit navela ružičasto svetlo, pošto je to „jedina stvar koja funkcioniše“.

Reklame

Ostavite komentar