Toni Cetinski: “Hrvati bi mogli nešto da nauče od Srba”

Izvor: vesti-online.com
Postavljeno 20 May 2013

Gostujući u emisiji “Nedeljom u dva” Toni Cetinski je pričao o problemima sa kilogramima, koje ima, i liposukciji kao rešenju. Dotakao se i Evrosonga, a i priče s kim bi a s kim ne bi uradio duet….

cetinski

 

Iako, kako kaže, pazi na ishranu, ne pije pivo i vežba, Toni Cetinski nikako nije mogao da se reši stomaka. O tome je jedan dan pričao sa svojim prijateljem koji se bavi estetskom hirurgijom…i pronađeno je rešenje! Prijatelj hirurg mu je rekao da problem može rešiti liposukcijom, pa je Cetinski pre Porina i otišao na taj zahvat.

- Kako je sve još bilo sveže nakon operacije, na Porinu sam još nosio steznik. Nisam to radio toliko zbog estetike već zato što sam sam sebi bio trom, priznao je Toni u jednoj emisiji i dodao da se još nije sasvim oporavio od zahvata, da se npr. muči s vezivanjem pertli “jer ga steže u stomaku”.

Toni je onda pričao kako nije zadovoljan Evrosongom i napomenuo je da bi Hrvati mogli od Srba nešto da nauče o lobiranju za svoje kandidate. Uz sve to, dotakao se i kolega s kojima bi mogao raditi duete

- S Tompsonom i Cecom nikad ne bih radio duet, ali sa Severinom bih. Seve je kraljica i njen seksipil nije sporan, rekao je, ali i brzo dodao, da ne bude zabune, da nikad nije ništa bilo između njega i splitske pevačice.

Reklame

Ostavite komentar