Trač ili istina: Toni Cetinski uradio liposukciju stomaka

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 20 May 2013

Da estetsko-hirurški zahvati u cilju ulepšavanja lica i tela nisu stvari rezervisane samo za žene, odnosno lepši pol, dokazao je i Toni Cetinski koji je javno priznao da je uradio liposukciju stomaka!

cetinski

 

Jedan od najpoznatijih hrvatskih i regionalnih pop zvezda je gostujući na HRT-u rekao da je u poslednje vreme počeo da vodi posebnu pažnju o svom fizičkom izgledu ali i zdravlju i da ga je “pivski stomak“, koji je pustio, posebno nervirao:

- Pazim na prehranu i vežbam i nikako se ne mogu rešiti trbuha, a čak ne pijem ni pivo. O tome sam jedan dan pričao sa svojim prijateljem koji se bavi estetskom hirurgijom pa mi je rekao da problem mogu rešiti liposukcijom pa sam rešio otići na taj zahvat. Kako je sve još bilo sveže nakon operacije, na festivalu “Porin” sam nedavno još nosio steznik. Nisam to radio toliko zbog estetike nego zato jer sam sam sebi bio trom – priznao je Toni Cetinski u emisiji “Nedeljom u dva”.

Toni je još dodao da trenutno ima probleme kada vezuje pertle na cipelama jer ga stomak još boli od saginjanja nakon operacije.

Reklame

Ostavite komentar