Udala se Goga Sekulić

Fotke postavljene 13 May 2013


Folk pevačica Goga Sekulić je posle šest meseci zabavljanja u nedelju 12. maja izrekla sudbonosno “da”Igoru Ramoviću, a svadbeno veselje upriličeno je u kristalnoj dvorani luksuznog prestoničkog hotela“Hyatt”.

Popularna brineta i mladoženja su se na samom početku proslave obratili svojim gostima, te je tako sem zahvalnice prijateljima, porodici i kolegama, koji su došli da proslave njihovo venčanje, pevačica objavila i da su građanski brak sklopili nekoliko sati ranije u opštini Savski venac.

Naime, njihov kum Nebojša Bojović zbog nedavnog ubistva brata Nikole nije bio u situaciji da prisustvuje glamuroznom slavlju, te su se zbog toga Igor i Goga u prisustvu kumova venčali ranije.

Iako venčanja u kristalnoj sali nije bilo Goga je ipak okupljenim damama bacila svoj bidermajer, a uhvatila ga je njena koleginica Jovana Tipšin.

Sekulićeva je na svadbenom veselju nosila unikatnu venčanicu ukrašenu Swarovski kristalima, koju je za nju dizajnirao modni dizajner Željko Petronijević. Da je zaista želela da sve bude savršeno potvrđuje i to što je čipka za izradu haljine stigla iz Indije, te se nagađa da je unikatna venčanica koštala oko 5.000 evra.

U toku večeri Goga je rešila da se presvuče, te se pred gostima se pojavila u koktel haljini bež boje, koja je ujedno bila i svadbeni poklon od strane pomenutog dizajnera.

Sem haljine, Sekulićeva je promenila i frizuru, te joj je poznati frizer Aleksandar Kapriš rasturio elegantnu punđu i napravio talasastu frizuru.

Kako Goga važi za omiljenu među svojim kolegama, prisustvo velikog broja javnih ličnosti nije za čuđenje, a da ulepšaju svadbeno veselje došli su pevač Boban Rajović sa suprugom, Dajana Trifunović, voditeljkaMarija Lazić, voditelj Siniša Medić, Jovana Tipšin, Ivana Selakov, tekstopisac Marina Tucaković, kompozitori Damir Handanović i Aleksandar Kobac,frizer Aleksandar Kapriš, Tina Ivanović, Marko Bulat,manekenka Ceca Šarić, Dragica Radosavljević Cakana, Olja Karleuša, a uz prateći bend su goste zabavljaliAleksandra Bursać i Petar Mitić, ali su se i kolege rado hvatale mikrofona.

Kako je imala poslovne obaveze Dara Bubamara je juče oko 19 časova sletela u Beograd i u društvu prijatelja se pojavila na svadbi nekoliko sati kasnije od zvaničnog početka, a to što je bila prilično umorna zbog neprospavane noći je nije omelo u tome da bude prilično vesela.

Veselju je prisustvovala i Rada Manojlović, koja je sa zadovoljstvom otpevala nekoliko pesama, a najveću euforiju među gostima izazvao je ulazak trubača, kada su mladenci presekli tortu.

Inače, iako se očekivao dolazak Svetlane Cece Ražnatović, koja bi trebalo da kumuje Gogi na crkvenom venčanju, ona se nije pojavila.

Izvor: opera-17.com
FOTO: Oksana Krutenjuk / Alo.rs

 

Pogledajte fotografije

(procitajte komentare drugih ili ostavite svoj komentar)

Crveni tepih - fotogalerija

Ostavite komentar