Bora Čorba: Pevaću na proslavi 70. godišnjice staljingradske bitke

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 29 Jun 2013

Frontmen grupe “Riblja čorba” Bora Ðorđević izjavio je danas Tanjugu da će, najverovatnije, 22. i 23. avgusta prisustvovati i nastupati na proslavi sedamdesetogodišnjice odbrane Staljingrada – sadašnjeg Volgograda, gde je vođena najveća bitka u Drugom svetskom ratu.

21868_bora-djordjevic-085-foto-zoran-loncarevic_af

 

Prema njegovim rečima, trebalo bi da bude organizovan i veliki moto-skup sa šefom ruskog kluba motorista “Noćni vukovi” Aleksandrom Zaldastanovom – Hirurgom.

“Dobio sam dva mejla, odnosno poziv za nastup od bivšeg atašea za kulturu. Trebalo je da se skup održi u julu, ali je promenjen termin za avgust, a o svemu odlučuje Hirurg”, rekao je Ðorđević .

Pored građana, visokih državnih zvaničnika, brojnih gostiju i bajkera, očekuje se prisustvo i predsednika Ruske Federacije, Vladimira Putina, koji je počasni član bajkerskog kluba “Noćni vukovi” .

Ruski “Noćni vukovi” su jedan od najvećih motociklističkih klubova na svetu, a specifični su po tome što propagiraju pravoslavlje, zdrav život, bave se humanitarnim radom, a svake godine organizuju velike internacionalne bajkerske skupove.

U svetu postoji čak 60 njihovih podružnica.

Reklame

Ostavite komentar