Ceca “zapalila” Ušće

Fotke postavljene 29 Jun 2013


Vesela atmosfera, raspoložena pevačica, svetlosni efekti i besprekoran zvuk učinio je da 150.000 ljudi uživaju u svakom trenutku koncerta.

Ceca je oko 21 čas i 25 minuta istrčala na binu obučena u srebrno beli kombinezon što je izazvalo ovacije. Pošto je beli plašt zbacila sa sebe, latila se mikrofona i počela koncert pesmom “Lepi grome moj”, a usledile su “Oproštajna večera”, “Ja još spavam”, “Zaboravi”, “Neodoljiv neumoljiv”, “Rasulo”.

- Drhtim cela! Želim samo da se zahvalim Gospodu Bogu na svima vama! Dobro veče Beograde! Dobro veče Srbijo! Dobro veče svima koji su došli iz bivših republika, uživajte večeras! Svi koje volim su večeras ovde, a vaša ljubav mi je najvažnija, moje porodice i vaša!- rekla je zadihana i vidno uzbuđena Ceca.

Ono po čemu će biti upamćen drugi Cecin spektakl na Ušću je to da je pevačica po prvi put pevala pesme koje nije ranije izvodila, skakala je i igrala, smejala se i nijedan propust, ako ih je i bilo, nije dozvolila da stane na put njenoj sreći.

Ceca je izabrala četiri odevne kombinacije koje je promenila u toku koncerta, a otpevala je čak 47 pesama.

Ražnatovićeva je istakla da je spektakl na Ušću jedan od najboljih jer su prisutni svi one koje ona voli, ali se prvi put i pohvalila.

- Zbog vas trajem, zbog vas postojim, vi ste me napravili ovakvom – rekla je Ceca, a publika je njene reči pozdravila aplauzom. – Dragi moji, znate da ne volim da se hvalim. Ali, držali smo rekord po broju posećenosti, a večeras smo oborili i to. U to ime, pesma “Beograd”!

Publika nije prestajala da se veseli i peva sa Cecom skoro u glas.

Veliki broj poznatih ličnosti uživao je u koncertu među kojima su se našli Ivica Dačić, Željko Mitrović, Saša Vidić, Viktor Savić, Nebojša Bojović, Boško Janković, Marko Pantelić, Ivica Dragutinović, Dejan Stanković, Aleksandar Kolarov, Bane Ivanović, Oliver Mandić, Marina Tucaković, Jovana Joksimović, Mirka Vasiljević i Vujadin Savić, Damir Handanović, Goca Karić, Siniša Medić, Stevan Radivojević, Daria Stanojević, Romana Panić, Bojana Stojković, Ilda Šaulić, Danica Drašković, Dejan Milićević, Saša Milošević Mare, Ivana Selakov, Minja Miletić, Dragan Džajić, Kaća Živković, Andreana Čeki.

Iako je par puta najavljivala da je kraj koncerta publika joj nije dala da ode sa bine, ali posle skoro četiri sata pevanja Ceca se pozdravila sa publikom, rekla im da ih voli, poklonila se i otišla sa scena.

Publika je dozivala Cecu da se vrati, ali ona je umesto bisa svojim obožavaocima poklonila – vatromet.

Kada su muzičari počeli da se pakuju, fanovi folk pevačice nisu bili razočarani, a sa koncerta su otišli zadovoljni i raspevani

- Bili smo pročli put na Ušću, pa evo sad opet. Bilo je prelepo. Nikada se nismo lepše proveli pa nam nije žao što smo prešli 500 kilometara. Ceca nikada ne može da dosadi. Ne prestajemo da pevamo njene pesme – rekla nam je Manu i njene drugarice koje su došle iz Skoplja.

Izvor: Novosti.rs

 

Pogledajte fotografije

(procitajte komentare drugih ili ostavite svoj komentar)

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 1 od ukupno 5 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 2 od ukupno 5 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 3 od ukupno 5 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 4 od ukupno 5 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 5 od ukupno 5 slika.

Ostavite komentar