Dado u depresiji zbog razvoda, opija se po klubovima

Izvor: vesti-online.com
Postavljeno 15 Jun 2013

312045_dado-polumenta--vesti_ifPopularni pevač Dado Polumenta, posle samo šest meseci braka sa veroučiteljicom Selmom Mekić, odlučio se da raskine bračnu zajednicu, jer, kako kaže, nije mogao da izdrži pritisak i tenziju koju mu je stvarala bračna saputnica.

Ipak, da pevač teško podnosi posledice svoje odluke, dokazuje i sve češće opijanje po beogradskim klubovima a njegovi prijatelji kažu da je pao u depresiju.

Dadov brak sa Selmom bio je iznenađenje za sve, jer se malo znalo da su uopšte i bili u vezi. Dok su mnogi spekulisali da je brak marketinški trik, istina je da se pevač istinski zaljubio i da je sa Mekićevom planirao i decu, kao i dugoročan brak.

Po rečima njegovih prijatelja,Polumenti mnogo nedostaje Selma i mnogo mu je teško zbog razvoda, međutim, on kaže da više nije mogao da trpi svađe i stalna pitanja tipa “Gde si?” i “Gde putuješ?”. Mada je mislio da će ona shvatiti da je takva priroda njegovog posla, to se nije dogodilo i zbog toga je odlučio da se razvede od Mekićeve iako je u nju bio zaljubljen i želeo decu sa njom.

U međuvremenu, Dado je pao u depresiju, a mnogi njemu bliski prijatelji svedoče kako često plače i utehu traži u alkoholu. Čak je i nekoliko puta poželeo da pozove Selmu, ali je svestan da to ne bi ništa promenilo.

Reklame

Ostavite komentar