Dara Bubamara: “Guza mi je lepa zbog puno…”

Izvor: vesti-online.com
Postavljeno 01 Jun 2013

Pevačica Dara Bubamara poznata je po svojim bujnim oblinama koje neretko ističe, te publika na njenim nastupima može da uživa u njenom bujnom poprsju i obloj guzi, a nadimak joj je, upravo zbog guze, “Brazilka”. Nakon što je nedavno ugradila silikone u svoje ionako bujno poprsje, javnost sve više sumnja da pevačica ima implante i u obloj guzi. Dara se tim povodom oglasila, rekavši da je za njenu “brazilsku” guzu zaslužan samo seks.

dara

 

- Čula sam sa sto strana da neke moje koleginice imaju nedoumice u vezi s mojom guzom. E pa, drage moje, nemojte da brinete i da me ogovarate, nego pojačajte svoje treninge, da ne kažem krevetske aktivnosti! Dakle, kvalitetan, redovan, a najbolje danoćni seks i eto guze iz snova. Ništa plastika, samo jak trening, rekla je Dara za “Naše novine”.

Evidentno je da pevačica sve bolje izgleda, jer je korigovala ishranu i posvetila se treningu. Posle ove izjave, verovatno je da neće uskoro imati problema sa kilažom, a aktivnosti u krevetu će joj verovatno pomoći i da bude u kondiciji za svoj koncert u “Areni” koji je najavila za novembar.

Reklame

Ostavite komentar