Farma: “Glibavi” Aki bira sluge

Izvor: mondo.rs
Postavljeno 17 Jun 2013

Jednog gazdu Andriju menja drugi Andrija. Filip Mitrović izabrao svog drugara Akija za novog gazdu, koji će u utorak uveče izabrati sluge.

aki

Andriju “Eru” Ojdanića je na mestu gazde Farme zamenio njegov mlađi kolega, tačnije najmlađi učesnik ovosezonskog rijalitija Andrija Marković-Aki.

Njega je “ustoličio” najbolji drug Filip Mitrović, koji je u nedelju uveče završio takmičenje.

U oproštajnom pismu, koji piše svaki izbačeni farmer i u njemu odredi novog gazdu, Fića je poručio Akiju da je “pobednik Farme 4″ i da će “i u dobru i zlu uvek biti uz njega”.

“Uživaj u gazdovanju, glibavi”, poručio mu je Fića, a Aki mu se potom zahvalio što mu je dao priliku da se naspava u gazdinskoj kući.

“Mali” Filip je u pismu još naveo da se izvinjava ako je nekoga uvredio i istakao da se mnoge teške reči ne bi izgovorile da nisu bili na Farmi.

“Ja sve opraštam”, napisao je Fića, uz opasku da je prezadovoljan što je ostao na Farmi 90 dana, što je, ocenio je, veliki uspeh za mladog muzičara poput njega.

“Razlog zašto nisam učio (za Arenu) ne znam ni sam. Uvek se vodim svojom intuicijom koja mi je sada ‘rekla’ da bi možda trebalo da se vratim kući”, dodao je Fića.

Novi gazda Aki je tako u finišu rijalitija dočekao da konačno bude gazda. Bio je na ivici ispadanja pre dve nedelje, a sada je blizu finalne borbe.

On je farmerima poručio da neće nikome ništa naređivati i da ne treba ništa da se radi zbog njega, nego zbog njih samih, pre svega što se tiče higijene, pranja sudova, brige o životinjama…

Gazda Aki će u utorak uveče birati sluge, a s obzirom na to da je nedavno dobio čak 11 štapića ili negativnih glasova, pa se borio za opstanak u Areni, biće mu teško da izabere sluge, jer mnogi su mu se zamerili…

Reklame

Ostavite komentar