Farma: Ljuba mora da sazna sve o deci

Izvor: mondo.rs
Postavljeno 01 Jun 2013

Sud u Beogradu naložio produkciji rijalitija Farma da obavesti Ljubu Pantović šta se dešava u njenoj porodici.

ljuba

 

Učesnica rijalitija Farma Ljuba Pantović, ako već nije, onda će uskoro saznati šta se sve dešava u njenoj porodici, odnosno za priče da joj je dečko Aleksandar Čabarkapa u njenom odsustvu “smuvao” kćerku Aleksandru, koja je navodno zatrudnela.

Sudija Prvog opštinskog suda u Beogradu Tatjana Bezmarević naložila je produkciji Televizije Pink, odnosno ovog rijalitija da pod hitno obaveste Ljubu o svemu, piše list “Kurir”, koji je prvi i objavio priču o tome da je njen dečko Aleksandar u vezi sa njenom kćerkom, 16-godišnjom Aleksandrom.

Na sudskom ročištu u petak, Aleksandrin otac, Karađorđe Subotić zatražio je od suda da ga oslobodi kako bi mogao kćerku da drži pod kontrolom, odnosno da je odvoji od Aleksandra.

“Molim vas, sudija, pustite me iz pritvora. Aleksandar Čabarkapa živi u kući sa mojoj maloletnim kćerkom. O njoj nema ko da brine”, rekao je Subotić.

Međutim, kada je sudiji objašnjena cela priča, ona je odlučila da Subotića zadrži u pritvoru (njemu se sudi zbog drugih stvari), ali je naložila da majka devojčice odmah sazna šta joj se dešava u kući.

Iz produkcije Farme za sada nemaju komentar.

Inače, nakon što je “Kurir” plasirao priču o njenom dečku i njenoj kćerki, Ljuba je u razgovoru sa Nenadom Aleksićem-Ša rekla da je svom dečku Aleksandru ostavila decu “u amanet”.

“Ne znam kada im se završava školska godina, njima se ranije završava…i matursko veče…moja Goga. Da li je Aleksandra dala ispite koje je trebalo? Samo ne bi volela da izađem napolje i da dobijem nervni napad. A iskreno se nadam da ih ovaj ludak drži pod kontrolom…a možda i ne. Ali pazi, ostavljene su mu na amanet, pa nek’ mu je čast ako ne ispuni”.

Ipak, rekla je i da nije dečko jedini koji brine o deci.

“Ne bih ja ušla u ovo da znam da je on (dečko) jedini koji brine o njima. Tu su, znači, ima sigurno 10 ljudi, svi raspoloživi 24 sata. I ja njemu verujem, stvarno mu verujem, ali mnogo više računam na njih”, rekla je Ljuba Pantović.

Reklame

Ostavite komentar