Farmeri imaju telefon na imanju?!

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 25 Jun 2013

Iako mnogi smatraju da su farmeri u potpunoj izolaciji i da nemaju nikakvih dodirnih tačaka sa spoljnim svetom, situacija je ipak, kako se može zaključiti, nešto drugačija.

farma-vip-seljaci-takmilenje-rijaliti

Ova informacija bi možda prošla nezapaženo da ova sezona najgledanijeg rijalitija u Srbiji nema dvadesetčetvoročasovni direktan prenos. Zahvaljujući tome, u nekoliko navrata se moglo čuti kako ukućane koji su već tri meseca na imanju u Lisoviću, povremeno zovu da telefonskim putem kontaktiraju sa porodicim, ali se mogla čuti i njihova priča u kojoj spominju telefonski razgovor.

Tako je Saška Karan kada je bila gazdarica, u jednom trenutku ušla u kuću i rekla da zagruga zove Akija na telefon, a nedavno se ponovila ista situacija kada su pozvali Jovanu da se javi produkciji, na šta je Goca Božinovska upitala: „je l te na telefon zovu?”, da bi joj manekenka uzvratila potvrdno.

- Oni imaju pravo da se čuju sa porodicom jednom u mesec dana, što znači da su svi oni koji su od prvog dana na imanju, imali tri puta pravo da kontaktiraju sa najbližima. Produkcija sve vreme prisluškuje razgovor, tako da ne mogu da dobiju informacije iz spoljnog sveta, a razgovor traje tri minuta, posle toga se prekida veza – rekao nam je dobro obavešteni izvor blizak produkciji koji je insistirao na anonimnosti.

U želji da čujemo zvaničan komantar produkcije, pozvali smo PR službu u kojoj nam je demantovano da farmeri mogu da se čuju sa najbližima.
- Niko od farmera nema mogućnost da telefonira tokom boravka na farmi – rekli su nam iz produkcije.

Reklame

Ostavite komentar