Goca Božinovska pred infarktom ?!

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 05 Jun 2013

Koliko svađe na imanju u Lisoviću mogu da budu stresne po učesnike, pokazalo se na primeru Gordane Božinovske koja je zbog uvreda koje joj je uputila Vesna Rivas, završila u ambulanti na hitnom lekarskom pregledu

39750_vesnarivasgocabozinovskafarmasvada1369868724317981_af

 

Goca se osećala loše i zadruga je odmah poslala da joj se urade analize.

- Goca je doktorki odmah rekla da misli da je u pitanju povišen pritisak i tako se i ispostavilo, imala je gornji 160 a donji 120. Pretpostavke su da je do toga došlo zbog stresa pa je Božinovska spomenula da skoro svakodnevno ima svađe sa Vesnom Rivas i da je baš tog dana pukla- priča za “Alo!” izvor blizak produkciji i dodaje da joj je odmah uključena terapija:

- Dobila je odmah lekove kako bi spustila pritisak ali joj je preporučeno da pokuša da se ne nervira. Pevačica je rekla da je takva reakcija jača od nje i da ne može da se kontroliše kada je neko konstanto povređuje. Međutim, koliko smo uspeli da vidimo u poslednja dva dana izbagava Vesnu i pokušava da pobegne od društva u kom se ona nađe- ispričao je izvor.

Inače, da je do ovoga došlo, potvrdila je sama Vesna Rivas koja je u razgovoru sa Radojkom rekla kako je Goca previše nervozna i kako joj je zbog njenog “ludila” skočio pritisak. Međutim, to nije previše pogodilo Rivasovu koja je nastavila da priča negativno o svojoj rivalki iz mladosti.

Koliko Vesna Rivas može neke od farmera da izvede iz takta, najbolje govori podatak da je nedavno i Memo završio kod lekara. On je zbog Vesninog pominjaja Sarajeva i vređanja njegovog porekla vidno iznerviran počeo da plače i tada dožoveo stres zbog kog je odmah završio kod lekara. To ga nije sprečilo da i nakon toga opet ulazi u rasprave sa pevačicom.

Reklame

Ostavite komentar