Jelena Karleuša pohvalila Seku

Izvor: telegraf.rs
Postavljeno 03 Jun 2013

Naširoko je poznato da Jelena Karleuša nema “dlake na jeziku” kada su u pitanju njene koleginice, međutim, ovoga puta pevačica je jednu od svojih najvećih rivalki, Seku Aleksić, nahvalila komplimentima za odličan izgled, uz to demantujući sve tvrdnje da je Seka kopira.

Jelena-Karleusa-Seka-Aleksic

 

U emisiji “Ja to tako” pevačica je komentarisala fotografije na kojima su njene koleginice imale iste ili slične odevne komade, i tom prilikom odgovorila na spekulacije da svi kopiraju upravo Jelenu Karleušu.

- Nisam je prepoznala, moram samo da kažem da je jako smršala i da dobro izgleda na ovim fotografijama, ali nema nikakve veze sa kopiranjem mene, Seka Aleksić definitivno mene ne kopira – rekla je pevačica.

Iako poznata po oštrim komentarima, Jelena je ovaj put, pomalo neočekivano, uvukla mač i pohvalila i Cecu Ražnatović, za koju je rekla da izleda kao devojčica na jednoj fotografiji, iako je samo pre nekoliko dana po svojoj koleginici oplela u najgorem maniru.

Uz to, Karleuša je istakla i da za sebe ne misli da je najlepša, niti najzgodnija, kao i to da je dovoljno samouverena, zbog čega ne smatra da su joj Nataša Bekvalac i Severina konkurencija.

Reklame

Ostavite komentar