Karleuša ipak kriva za udes

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 27 Jun 2013

Jelena Karleuša je kriva za udes koji je imala 31. oktobra 2012. godine.

25551_karleusa-foto23-nenad-milosevic_af

Iako je pevačica javnosti pokušavala da nametne da nije izazvala saobraćajnu nesreću, navodi policije joj nimalo ne idu u prilog. U zapisniku o izvršenom uviđaju datiranom na 5. novembar prošle godine jasno je navedeno da je odgovorna.

- Iako je žena na mene naletela bočno, ja sam nju udarila jer sam ja čudo! – napisala je Karleuša na Tviteru nedugo posle sudara. Nakon uviđaja podnet je i zahtev za pokretanje prekršajnog postupka protiv Karleuše, pošto je utvrđeno da je ona prouzrokovala nezgodu kad je svojim džipom naletela na „ford“ u kojem se nalazila Ivana Lečovski s detetom.

Prema navodima policije, pevačica nije poštovala prvenstvo prolaza na raskrsnici, pri tome joj je bila istekla vozačka dozvola, a nije imala ni važeću polisu osiguranja. Za ukupno tri prekršaja koje je napravila JK može da bude kažnjena maksimalno sa 100.000 dinara. Takođe, sledi joj oduzimanje dozvole na tri do 12 meseci, kao i sedam kaznenih poena.

Tvrdnje Jelene Karleuše da nije kriva za udes, osim što ih je odmah demantovala Ivana Lečovski, žena koja je s detetom bila u „fordu“, zvanično su opovrgnute u policijskom izveštaju.

Reklame

Ostavite komentar