Karleuša nije isplatila radnike i za koncert ostala dužna 250.000 evra

Izvor: blic.rs
Postavljeno 19 Jun 2013

Jelena Karleuša je obećala spektakl, ali i konferenciju za medije kako bi do kraja razjasnila koliko je ljudi bilo na koncertu i ko je kriv za tehničke probleme. Od oba obećanja – ništa, a kako saznajemo, ništa ni od isplate honorara za one koji su radili na njenom nastupu.

353004_jelena-karleusa-04rasfoto-zoran-ilic_ff

 

Za tehniku, kreativni tim, obezbeđenje, 34 multimedije i sve ostalo što je bilo potrebno za održavanje koncerta na Ušću, Karleuša je trebalo da izdvoji 250.000 evra, saznaje „Blic“.

Prema našim informacijama, taj novac još nije uplaćen ljudima koji su radili na njenom spektaklu. To je trebalo da bude jedna od tema konferencije koju je pevačica zakazala za juče, ali je ipak odustala.
Kada smo je pozvali da pitamo za honorare i za sastanak s novinarima, ona je odgovorila SMS-om:
- Konferenciju sam otkazala zato što posle svih laži koje ste napisali ne mogu da vas gledam. Posle linča koji ste mi, ničim izazvano, priredili ja mogu samo da vas oteram u tri p… materine. Ne uznemiravajte me.
Na pitanje šta tačno nije bilo istina u izveštavanju s njenog koncerta, kao i da li bi bila ljubazna da nam kaže koliko je tačno karata prodato, Jelena je putem poruke ponovila sočnu psovku i time stavila tačku na prepisku. Prema našim saznanjima, ona je preko jedne od dve najveće prodajne mreže u Srbiji prodala 3.800 karata.

Reklame

Ostavite komentar