Kenedi ubio Merilin Monro!?

Izvor: mondo.rs
Postavljeno 12 Jun 2013

Privatni detektiv Fred Otaš tvrdi da je čuvenu starletu Merilin Monro ubio Bobi Kenedi, mlađi brat nekadašnjeg američkog predsednika Džona Kenedija.

monro

 

Najnovija teorija o smrti popularne Merilin Monro je ta da ju je Robert Kenedi, mlađi brat Džona Kenedija ugušio jastukom, navodi se u dokumentima privatnog detektiva Freda Otaša koje je objavio “Dejli mejl”.

Holivudski detektiv, koji je preminuo 1992. godine, prikupljao je beleške o Merilin, jer je u njenu kuću postavio uređaje za prisluškivanje.

“Slušao sam Merilin Monro kako umire”, napisao je detektiv u svojim beleškama.

Objavljivanje dokumenata koja su pripadala Otašu u kojima on navodi da je Robert (Bobi) Kenedi, brat tadašnjeg američkog predsednika Džona F. Kenedija, nakon burne svađe, jastukom ugušio glumicu bacaju novo svetlo na smrt Merilin Monro, njenu poslednju noć i vezu sa predsednikom Kenedijem i njegovim mlađim bratom, prenosi “Dejli mejl”.

Prema beleškama Otaša, te večeri glumica, koja je bila u isto vreme u vezi sa Džonom i Robertom Kenedijem, posvađala se sa braćom i htela je da prekine vezu sa njima.

Otaš je napisao da je tog 5. avgusta 1962. godine izbila velika svađa, jer glumica nije htela više da bude “parče mesa” braće Kenedi. Robert Kenedi se uplašio da će ih neko čuti, a pošto nije uspeo da je umiri, oborio ju je na krevet i ugušio jastukom.

Kada je prestala da daje znake života, braća Kenedi su napustila njenu kuću u Los Anđelesu, tvrdi detektiv.

Merilin Monro je maja 1962. godine, dakle samo par meseci pre smrti, u Medison Skver Gardenu u Njujorku otpevala ono čuveno: “Happy Birthday, mr president”, posvećeno tadašnjem predsedniku SAD Kenediju.

Reklame

Ostavite komentar