Kežmanova žena traži 100 miliona dinara

Izvor: vesti-online.com
Postavljeno 14 Jun 2013

Poznati fudbaler Mateja Kežman moraće uskoro da se pojavi u sudu, pošto je njegova i dalje zakonita supruga Emilija, osim tužbe za razvod braka nedavno ponovo presavila tabak i od suda zatražila da podeli njihovu imovinu, stečenu u braku.

kezman

 

Iako je Kežman do sada više puta izjavio da između njih nema nikakvih problema i da dogovor o podeli imovine postoji, podaci dostupni na javnom portalu sudova govore drugačije. Naime, Emilija je tužbu protiv Mateje Kežmana podnela 3. juna i u njoj zahteva da joj bude dodeljena bračna tekovina u visini od 100 miliona dinara.

Nijedno ročište za sada nije održano niti zakazano, pa je neizvesno da li će bivši supružnici možda, ipak, pre nego što ih sud pozove, uspeti vansudski da se nagode.
Interesantno je da je, prema podacima sa istog internet portala, Emilija krajem aprila već podnosila tužbu Prvom osnovnom sudu. Supružnici su se tada dogovorili mimo suda i rešili spor “na drugi način”.

Ipak, po svemu sudeći, problem oko novca nije rešen, s obzirom na to da je Emilija, ipak, preko suda odlučila da potraži ono što smatra da joj pripada.Zanimljivo je i to da je tužba u sud stigla samo dan pre nego što je Kežmanu ukraden “porše kajen”, koji policija još nije uspela da pronađe.

Ipak, da bivšem fudbaleru nije baš sve krenulo nizbrdo, svedoči činjenica da uskoro treba ponovo da postane otac, jer njegova buduća supruga Marija Perković očekuje bebu.

Reklame

Ostavite komentar