Ko su finalisti Farme ?

Izvor: mondo.rs
Postavljeno 30 Jun 2013

Posle više od 100 dana, rijaliti je ušao u finiš. Pročitajte ko je u igri za 50.000 evra.

farma-v
“Nisam ja ušao/ušla ovde da pobedim”, jedna je od rečenica koja se najčešće mogla čuti od učesnika rijalitija Farma, čije se četvrto izdanje uskoro završava.

Više od 100 dana poznati i manje poznati učestvovali su u igri u kojoj je trebalo živeti u seoskim uslovima, mada je ovaj rijaliti ipak prilagođen tako da se oni koji se takmiče i ne muče previše, osim, možda, što nemaju vodu iz tuša.

Velika većina onih koji prihvate učešće u rijalitiju ulazi da bi uzela glavnu novčanu nagradu i to se pokazalo i u Farmi 4. Svađe, teške reči, ljubavi i “ljubavi” koje su stvoprene samo da bi se došlo do kraja, pa ako već dođeš do kraja onda su ti ambicije da uzmeš premiju.

S obzirom na to da u Farmi učestvuju poznate ličnosti (mada ima i onih za koje većina prvi put čuje), oni dobijaju i nedeljne honorare, što je sasvim pristojna cifra ako dogurate do samog kraja, a to znači više od 100 dana. Neka je honorar u proseku 500 evra po nedelji, a prošli su više od 12 nedelja… sračunajte sami.

Dakle, Farma 4 je ušla u finiš, biće završena u nedelju, 7. jula. Pa, da vidimo ko je sve ostao u trci za 50.000 evra:

Saška Karan - folk pevačica, koja će ostati upamćena po tome što je “zilion” puta izgovarala rečenicu da “ima karijeru iza sebe”. Poznata po hitovima: “Srce puno baruta” i “Daću, daću nego šta ću”… Na Farmi je pretprela tešku povredu prsta, kada je Bebi Dol, nehotice, u svojoj “žutoj minuti”, želela da joj poseče haljinu, ali ju je isekla po prstu.

Radojka Bogdanović - domaćica iz Galibabinaca. Iz kategorije: otkud ti u rijalitiju sa VIP poznatima!? Njen suprug Dušan, koji je takođe bio učesnik Farme 4, takmičio se u drugom rijalitiju pre par godina – Veliki Brat, što ga je “preporučilo” da bude pozvan i na Farmu, zajedno sa suprugom, sa kojom je svojevremeno išao na put oko sveta, što je takođe bila neka vrsta rijaliti programa. Radojka ili Rajka kako su je prozvali, ostaće upamćena po pravljenju hleba i još nekih đakonija. Paaa…to bi bilo to o njoj. E, da, i po tome što nju i njenog supruga možete da razumete samo ako se dobro napregnete!

Goca Božinovska - Folk pevačica. Bila je udata za Zorana Šijana, pripadnika Surčinskog kriminalnog klana, koji je ubijen. Njeni najveći hitovi su: “Neodoljivo”, “U najboljim godinama”, “Kaznio me život”… Dovodili su je u vezu sa francuskim književnikom i filozofom Danijelom Šiferom, koji je svojevremeno uživao sve blagodeti ovog podneblja jer je, eto, podržavao napaćene Srbe. Goca Božinovska je na Farmi pokazala da je domaćica, ali i da ume da se posvađa, pogotovo kada malo “cugne”. Njen fizički sukob sa koleginicom Vesnom Rivas jedan je od najgrubljih ikada viđenih u svim rijalitijima u Srbiji. Ali, obe su vraćene na Farmu, tobož jer su tako gledaoci hteli.

Vesna Rivas - folk pevačica i voditeljka. Žena koja je sa svima na Farmi bila u svađi, sukobu i koja je koristila najgore uvrede u svim svađama. Potukla se sa Gocom Božinovskom, zamalo sa Saškom Karan na početku rijalitija, umalo i sa manekenom Filipom Panajotovićem, pred kraj… Između ostalog, zamerala je Staniji Dobrojević da je prodala svoju zemlju, jer ima tri pasoša(!!??).

Ljuba Pantović - sportiskinja i voditeljka. Ostaće upamćena po svađi sa Vesnom Rivas, koja se kasnije pretvorila u blagu netrpeljivost, ali i suživot… Bez dlake na jeziku. Hranila je stoku svako jutro. Asocijacija na Ljubu, ipak je, pre svega, ono što se pisalo u medijima, a to je da je njen dečko Aleksandar Čabarkapa u vezi sa njenom maloletnom kćerkom Aleksandrom i da joj je napravio dete. Aleksandra je potom sve to demantovala.

Jovana Nikolić - manekenka iz Niša. Tokom rijalitija saznalo se da je bila u kraćoj vezi sa drugim učesnikom, Filipom Panajotovićem. Na početku rijalitija je bila bliska sa reperom Nenadom Aleksićem-Sha, da bi se kasnije upustila u romansu sa crnogorskim pevačem Danijelom Alibabićem, koji su sve to “začinili” veridbom. Tvrde da je njihova ljubav iskrena i prava. Navodno su imali i seks pred kamerama, mada se ništa eksplicitno nije videlo.

Danijel Alibabić - pevač, nekada član crnogorske grupe No Name, koja je učestvovala na Eurosongu ime Srbije i Crne Gore (sećate se one čitave ujdurme kada je većina gledalaca glasala za Flamingose i “Ludi, letnji ples”). Uglavnom miran i razborit, ali je i on “puk’o” u pojedinim situacijama, a najviše mu je išla na živce Saška Karan, kojoj je zamerio da je posle mesec dana, kada je bila mirna, potpuno promenila “ploču”. Za romansu sa Jovanom tvrdi da je iskrena i prava. Ipak, njih dvoje su napravili providan taktički potez. Odlučili su da se odreknu nedeljnog honorara u korist Doma za nezbrinutu decu u Bijeloj. Naravno da je reč o lepom gestu, ali gde baš da se sete pred finale Farme? Hm…

Nenad Aleksić-Sha - beogradski muzičar, bolje reći producent i aranžer. Sa Ilom, sinom Milovana Ilića-Minimaksa, činio je dvojac ShaIla. Radio je sa mnogim pevačima, a sa nekima je tokom Farme dogovorio buduću saradnju. Vesna Rivas je za njega tvrdila da je bio u zatvoru i da je narkoman, ali je to njegova majka demantovala i tvrdi da je njen sin uzoran. Imao je žestoke verbalne okršaje sa Vesnom Rivas i Saškom Karan, koja mu je rekla da preko nekih stvari ne može da pređe i odbila je ruku pomirenja. Sha je živnuo kada mu je na Farmu dopremljen njegov pas Hulk, što je bila nagrada za to što je ispunio određeni tajni zadatak.

Ekrem Jevrić - “Gospodi” je nedostajala “prava žensa da pravi šo”!. Na prošloj Farmi imao je Vesnu Vukelić-Vendi, a sada… Probao je kod Stanije – nije prošlo. Potom se nešto kao “lomatao” sa glumicom Gordanom Bjelicom, ali ništa… Na kraju je rekao da je Ljuba “prava ženska za njega”. I na ovoj Farmi ostaće upamćen kao najveći neradnik. U nekoliko navrata nije bio kažnjen zbog vređanja srpskog naroda (“kakav je to praznik, ta slava Đurđevdan?”, kao i zbog pozdrava “predsedniku Kosova”)… Kada je Nazif Gljiva ispao iz takmičenja, Ekrem se razočarao u njega jer je “mislio da će ga staviti za gazdu, jer su obojica muslimani”.

Andrija Marković-Aki - Za njega kažu da će napraviti dobru pevačku karijeru, a ulazak na Farmu mu je omogućio da uđe u domove ljudi, pa će verovatno sada dobijati još više poziva za nastupe. Najmlađi učesnik Farme, kome su zamerali da je lenj i da ništa ne radi, kao i da ne poštuje starije kolege. Od svih on je u najvećij svađi sa Stanijom, a za Sarajliju Memu je rekao da je veliki igrač.

Sulejman Haljevac Memo - Slikar iz Sarajeva. Ušao, otprilike, negde na polovini Farme (tačnije, 16. aprila), pa je samim tim bio u prednosti nad ostalima, jer je “snimio” situaciju preko tv-a.  Ostaće upamćen po “Memo style dance”, nekim čudnim pokretima čoveka koji ili je na teškim drogama ili kombinuje brejk-dens i elemente tehna. Najžešći sukob imao sa Vesnom Rivas, znbog čega je, navodno, bio i na lekovima za smirenje.

Filip Panajotović - ovaj momak je, definitivno, već sada najviše profitirao učešćem na Farmi. Po zanimanju maneken, dospeo je u žižu tako što se smuvao sa Stanijom Dobrojević, koleginicom po zanimanju. Iako je njegova i Stanijina veza obilovala svađama, ljubomorisanjem, ali kako je šou odmicao tvrdili su da im je veza nikad jača i da su snažniji nego ikada. Za njega bi se moglo reći da je postao “igrač” kada je ispao iz rijalitija, ali se posle nekoliko dana vratio, na zahtev gledalaca. za to kratko vreme u spoljnjem svetu mogao je štošta i da vidi šta se dešavalo na Farmi i da stekne neku sliku. Kada je video da ga gledaoci podržavaju (ne samo da su ga vratili, nego je “preživeo” tri Arene), uzdigao se, poleteo i veruje da će ioći do kraja. Otkako se vratio na Farmu ne komunicira gotovo ni sa kim, osim, naravno, sa Stanijom. A i kad komunicira to su uglavnom svađe.

Jedno od ovo dvoje će takođe u finale:

Era Ojdanić i Stanija Dobrojević boriće se 7u nedelju za opstanak u rijalitiju, a samim tim i za ulazak u finale. Naravno, u tome im je potrebna i podrška gledalaca koji glasaju.

Era Ojdanić - Veliko ime domaće folk estrade, mada je njegovo učešće na Farmi 4 obeleženo još na početku kada je priznao da se svojevremeno zabavljao sa maloletnicom.

Stanija Dobrojević - Ako je neko obeležio Farmu 4 onda je to ona! Oko nje se sve vrtelo, htela ona to ili ne, njena veza sa Filipom je i dalje pod lupom, kako se bližio finiš i oni koji su je gotivili počeli su da joj pokreću leđa (Goca Božinovska, na primer)… Zamerali su joj da je svaki njen pokret, gest unapred smišljen, da nije prestajala da gleda u kamere, da je u tom cilju bili i ono njeno skidanje i presvlačenje pred kamerama, a njeno telo bilo je predmet višednevnih rasprava.  Zamerali su joj i da je sa Filipom samo zarad ostanka u rijalitiju. Filip je rekao da je ona žena uz koju bi proveo ostatak života i da planira da je zaprosi za koji mesec.

Reklame

Ostavite komentar